Uşak'ta konut kredisi kullanarak ev alma dönemi  bitti! Kredili satış yarıya düştü! Uşak'ta konut kredisi kullanarak ev alma dönemi bitti! Kredili satış yarıya düştü!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan ve işsizliğin azaltılmasıyla istihdamın arttırılması hedeflerine yönelik, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yürütülen "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programı tüm yurtta olduğu gibi Uşak’ta da büyük bir ilgi ve destek gördü.
 
Çalışma Hayatında Milli Seferberlik programının hedeflerine ulaşmasını sağlamak üzere Uşak'ta faaliyet gösteren sanayici ve iş adamları ve sivil toplum kuruluşlarıyla çeşitli toplantılar düzenleyen Vali Okur programda gelinen aşamaya ilişkin bir değerlendirme yaptı. Türkiye üzerinde oynanan siyasi ve ekonomik oyunların milletimizin birlik ve beraberliğiyle, devletimize olan bağlılığıyla bertaraf edildiğini ifade eden Vali Okur “Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde başlatılan bu programa müteşebbis bir ruha sahip Uşaklı sanayici ve işadamlarımız beklenen desteği vermişlerdir. Öncelikle gösterdikleri bu duyarlılıktan dolayı işadamlarımıza teşekkür ediyorum. İlimizde de başlatılan istihdam seferberliğinde 2017 Ocak, Şubat ve Mart ayının ortası itibariyle 3450 ilave istihdam sağlanmıştır. Üç organize sanayi bölgesine sahip Uşak’ta bu alanların daha da genişlemesi yolunda atılan ciddi adımlar, yeni yatırımlar ve iş imkânlarını ortaya çıkaracak, bir seferberlik olarak başlatılan bu programın bugün olduğu gibi önümüzdeki aylarda ve yıllarda kalıcı çözümler üretecek istihdam altyapısının oluşturulmasını sağlayacaktır” dedi. 

Türkiye'nin kalkınması, gelişmesi ve vatandaşlarımızın refah düzeyinin yükselmesi için daha çok çalışarak daha fazla üretim yapmak zorunda olduğumuzu vurgulayan Vali Okur Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde gösterilen istihdam hedeflerine ulaşılacağından emin olduğunu ifade ettiği açıklamasının sonunda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca yürütülen "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programına destek veren tüm sanayici ve işadamlarına hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti. 
Editör: TE Bilişim