Uşaklı kadınlar caddede 8 yeni dükkan açıyor! Uşaklı kadınlar caddede 8 yeni dükkan açıyor!
Abonelerine SMS gönderimi yaparak faturaları hakkında bilgilendiren OEPSAŞ,otomatik ödeme talimatı veren müşterilere de bu hizmeti sunuyor.
  
Zorlu Enerji Grubu çatısı altında Eskişehir, Kütahya, Afyon, Uşak ve Bilecik illerinde elektrik perakende satış faaliyetlerini üstlenen Osmangazi Elektrik Perakende Satış A.Ş (OEPSAŞ), müşterilerine sunduğu hizmetleri geliştirmeyi sürdürüyor. Müşteri memnuniyetini artırmak üzere SMS ile bilgilendirme hizmeti sunan OEPSAŞ, bankalara otomatik ödeme talimatı veren abonelerini de bu hizmete dâhil ediyor.
 
Gönderilen SMS’ler sayesinde aboneler faturalarının ödenip ödenmediğini öğrenebiliyorlar. Böylece gecikme, fatura atlama ya da hesapta para olmadığında fatura ödemesi yapılamaması gibi durumlarda yaşanabilecek sorunların önüne geçilebiliyor. Aboneler de içi rahat ve güvenli bir şekilde faturalarını zamanında ödeyebiliyor.
 
Şubat 2017 itibarıyla Zorlu Enerji Grubu çatısı altında faaliyetlerini sürdürerek yeni yatırımlara imza atmaya başlayan OEPSAŞ, farklı ödeme kanallarını uygulamaya sokarak memnuniyetini artırmayı hedefliyor. Bu çerçevede OEPSAŞ aboneleri anlaşmalı bankalara otomatik ödeme talimatı vererek fatura ödemelerini gerçekleştirebiliyor.
 
Editör: TE Bilişim