Kayaağıl 250 TL oldu, Hamamboğazı'nda 100 TL'den yola devam Kayaağıl 250 TL oldu, Hamamboğazı'nda 100 TL'den yola devam
 
Osmangazi Elektrik Perakende Satış AŞ (OEPSAŞ), müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla fatura ödemelerini Uşak’taki N Kolay logolu ödeme noktalarında ya da anlaşmalı fatura merkezlerinde haftanın altı günü ödeme imkânı sunacak.
 
Eskişehir, Kütahya, Afyon, Uşak ve Bilecik illerinde elektrik perakende satış faaliyetlerini üstlenen Osmangazi Elektrik Perakende Satış AŞ (OEPSAŞ), N Kolay ile yaptığı protokol çerçevesinde Uşak’taki ödeme noktalarını tüketicilerine daha yakın bir hale getiriyor.
 
Elektrik perakende satış faaliyetleri alanında yaklaşık 1 milyon 700 bin aboneye hizmet sunan OEPSAŞ,Uşak’taki fatura ödemeleri konusunda tüketicilerine daha yakın olmak amacıyla yeni bir yapılanmaya gidiyor. OEPSAŞ, 18 Aralık itibariyle elektrik faturalarını işletmelerde yer alan vezneler yerine hiçbir ek masraf olmadan Uşak’taki N Kolay logolutoplam2ödeme noktası ya da anlaşmalı fatura merkezlerinde haftanın altı gününde ödeme imkânı sunacak.
 
Elektrik faturası ödeme işlemlerini N Kolay logolu yeni ödeme kanalları aracılığıyla ek ücret almadan kabul edecek olan OEPSAŞ, mevcut müşteri hizmetleri merkezinde abonelik ve tahliye işlemlerihizmetlerinedevam edecek.
 
Osmangazi Elektrik Perakende Satış AŞ Hakkında
6446 sayılı Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu kanunu gereğince 1 Nisan 2013 tarihinde elektrik perakende satış faaliyetlerini yürütmek üzere kurulan Osmangazi Elektrik Perakende Satış AŞ (OEPSAŞ), Eskişehir Ticaret Siciline kayıtlı olarak Eskişehir, Kütahya, Afyon, Uşak ve Bilecik illerinde yaklaşık 1 milyon 700 bin aboneye hizmet sunmaktadır. OEPSAŞ, Şubat 2017 itibarıyla Zorlu Grubu çatısı altında faaliyetlerine devam etmektedir.
 
Editör: TE Bilişim