Uşak'a yakın olan Gediz Ilıca ve Simav Eynal'da termal fiyatları ne kadar? Uşak'a yakın olan Gediz Ilıca ve Simav Eynal'da termal fiyatları ne kadar?
Uşak'ta ilk defa gerçekleştirilen Tarım ve Hayvancılık Teknolojileri fuarı açıldı. Fuar Kemalöz Mahallesindeki kapalı pazar alanında 1-4 Eylül 2016 tarihleri arasında ziyaretçi kabul edecek.  Açılışta konuşan Uşak il Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erkan Kahraman Uşak'ta 35 bin hektar tarım arazisi 125 bin büyük baş ve 150 bin küçük baş hayvan varlığı ve 45 bin üretici olduğunu söyledi. Fuarın Uşak üreticisi açısından önemli bir fırsat olduğuna değinen Kahraman; " İlimizde kullanılan tarım teknolojisinin yaygınlaşması, üreticimizin bilgi ve deneyiminin artması, kaliteli ve ucuz ürünün sağlanması için bu fuardan üreticilerimizi tarım teknolojileri üretenlerle bir araya getirmeyi amaçladık. Bu şekilde ilimizde tarımın daha kaliteli ve bilinçli bir şekilde yapılmasını amaçlamaktayız. Hepinizin bildiği gibi üretim artık dünyada yetmemektedir. Kaliteli ve pazar değeri yüksek ürünler yetiştirmek teknolojiyle mümkündür. Daha ileri bir ülke inşa edebilmek için mutlaka üretmek ve çalışmak zorundayız. Unutulmamalıdır ki her millet kendi ürettiği değerler üzerinde yükselmektedir."ifadelerini kullandı. 

ALTAY, KALİTELİ VE UCUZ ÜRETİMİN ÖNEMİNDEN BAHSETTİ

Fuarın açılışında söz alan Ak Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay küreselleşen ve küçülen bir dünya- da kaliteli ve ucuz üretimin öneminden bahsetti. Bunun için teknolojinin öneminin farkına varılması gerektiğini söyleyen Altay; "Birincisini düzenlemiş olduğumuz bu tarım fuarının ülkemize, milletimize, Uşakımıza hayırlı olmasını cenabı haktan niyaz ederek konuşmama başlamak istiyorum. Öncelikle burada bu organizasyonları yapmamıza neden olan milletimiz,vatanımız için canını vermiş bütün şehitleri başta Mustafa Kemal olmak üzere rahmetle anıyorum, ruhları şad olsun. Bu kurtuluş gününde düzenlenen tarım farının da özellikle üreticimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum." dedi. 

YALIM: ÜRETİCİLERİMİZİN ELİ GÜÇLENECEKTİR

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım'da konuşmasına şehitleri anarak başladı. Yalım; " Bu fuarda bütün çiftçilerimizin ve hayvan üreticilerimizin ellerinin kuvvetlendirilmesi adına bir organizasyon var. Budan da mutlu oluyoruz. Bütün alet ve edevatların burada sergilenmesi Uşak'ta çiftçimizin ürettiğinin daha bereketli olması açısından çok faydalı olacağını biliyoruz. Bunu ilk defa Uşak'ta gerçekleştiren ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hepsinin yüreğine, bileğine, beynine sağlık." ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilişim