Uşak Belediyesi’nin sosyal tesislerindeki ucuz çay ve yemek dönemi bitti! İşte zamlı fiyatlar! Uşak Belediyesi’nin sosyal tesislerindeki ucuz çay ve yemek dönemi bitti! İşte zamlı fiyatlar!
Manisa'nın Selendi ilçesinde yaklaşık 1 yıl önce dönemin Kaymakamı Hasan Meşeli tarafından başlatılan 'Neden olmasın' Projesi kapsamında Uşak Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikalarda istihdam edilecek işçi alımları hızla devam ediyor. Daha önce 65 Selendiliyi işe alan Balta Yer Döşeme Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş.'nin Türkiye Genel Müdürü Christophe Vanderbauwhede 15'i bayan 45 işçi daha alacaklarını açıkladı. 
Selendi Kaymakamı Murat Aydın proje kapsamda Uşak'ta halı ve iplik üretimi yapan Belçika şirketi Balta Orient'in Türkiye Genel Müdürü Christophe Vanderbauwhede'yi makamında kabul etti.  Uşak OSB’de halıcılık üzerine üretim gerçekleştiren ve Selendi'de daha önce de işçi alımı yapan Balta Yer Döşeme Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş. Türkiye Genel Müdürü Christophe Vanderbauwhede, proje kapsamında 15’i bayan olmak üzere toplam 45 kişi alımı yapacaklarını söyledi. Daha önce de 65 işçi alımı yaptıklarını dile getiren Vanderbauwhede, "Bizimle 'Ben çalışacağım ve işe ihtiyacım var. Çalışmak istiyorum' diyen çalışma arkadaşlarına ihtiyacımız var. Şuan da fabrikamızda sadece Selendi’den 65 arkadaşımız çalışmakta. Bugün 15 bayan işçi alımı daha yapmak için ilçeye geldik. İki hafta gibi bir süre içerisinde de 30 erkek işçi alımı yapacağız. Buda toplamda 45 işçi yapıyor. Bugüne kadar devam eden proje kapsamında geçen yıllarla birlikte Selendi'den çok sayıda işçi istihdamı sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz. Selendilillerden çok memnunum" dedi. Kaymakam Murat Aydın ise Belçika şirketi Balta Orient'in Türkiye Genel Müdürü Christophe Vanderbauwhede’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kaymakamlığımız öncülüğünde ve Selendi kamuoyunun destekleri ile yürütülen 'Neden Olmasın' Projesi kapsamında vatandaşlarımızın sosyal güvenceye sahip olmasına vesile olduk ve bundan sonrada proje kapsamında istihdam için kaymakamlığımızca iş başvurularının alımına devam edilecek." şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim