Uşak Belediyesi, emekliye çayı 1 liradan satacak! Uşak Belediyesi, emekliye çayı 1 liradan satacak!
USAKPORT.COM///  Uşak Belediyesi, ZEKA desteği ile inşaatına başladığı Kayaağıl termal tesislerindeki 24 apart inşaatını tamamlandı. Tesiste bulunan 18 apartın ihtiyaca yanıt veremediğini belirten Başkan Cahan, yeni yapılan konuklama mekanları ile daha fazla ailenin, uygun fiyatlarla tatil yapabileceğini söyledi.


Uşak Belediyesi, Kayaağıl köyünde bulunan termal tesislerdeki konaklama alanlarını artırıyor. Daha önce 18 olan apart sayısı, son yapılanlarla birlikte 42’ye çıktı. Son yapılan 24 apart için Zafer Kalkınma Ajansı’ndan (ZEKA) hibe desteği alındı. Bu sayede apartların belediyeye maliyeti beklenenden düşük oldu. Her gün yüzlerce vatandaşın hamam, sauna, yüzme havuzu, tuz odası ve buhar odası gibi imkanlardan yararlandığı Kayaağıl’da, konaklamak isteyenler için apart hizmeti sunuluyor. Günlük 75 TL’ye yaklaşık 5 ila 6 kişinin konaklayabildiği apart sayısı artırıldı.


Yer ayırtmak isteyen vatandaşların uzun süre beklemek zorunda kaldığını ve bu nedenle yeni tesislerin inşaatını tamamladıklarını kaydeden Başkan Cahan, “Tesisimizde konaklanacak mekan sayısı azdı ve son yaptığımız apartlar, kapasiteyi yüzde 100’ün üzerinde çıkarıyor. Tesiste konaklamak isteyen, fakat yer bulamadığı için gelemeyenlerin sıkıntısı büyük ölçüde çözülecek. Belediye olarak önümüzdeki dönem ihtiyaca göre tesisin büyümesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

Editör: TE Bilişim