Uşak'ta lüks iftar menüsü fiyatları dudak uçuklatıyor Uşak'ta lüks iftar menüsü fiyatları dudak uçuklatıyor

Uşak Ticaret Ve Sanayi Odası  (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, Denizbank Uşak Şube Müdürü Hayrettin Kabaklı ve Denizbank Uşak Bulvar Şube Müdürü Mehmet Turan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Denizbank arasında imzalanan Nefes Kredisi tanıtımına yönelik ortak basın bildirisi yayınladı. 

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi S. Selim Kandemir; ‘’Covid-19 salgını nedeniyle üyelerimizin içinde bulunduğu finansal sorunların giderilmesine katkı sağlamak amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB), Denizbank ve KGF ile imzaladığı düşük faizli kredi kullandırmaya yönelik protokole oda olarak biz de katkı sağladık. Nefes Kredimizin tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Nefes Kredisinden; cirosu 3 milyon TL ve altında olan işletmeler azami 50 bin TL, 3 milyon TL ile 25 milyon TL (dâhil) arasında cirosu olan işletmeler azami 100 bin TL kullanabilecektir.  Nefes Kredisine 2020 yılı sonuna kadar ana para ve faiz ödemesi yapılmayacaktır. 2021 yılı 12 ay eşit taksitlerle geri ödemeli ve en fazla 20 ay, kullandırılacak kredinin yıllık yüzde 7,50 olacaktır.’’

Denizbank Uşak Şube Müdürü Hayrettin Kabaklı; DenizBank olarak Uşak ili ve ilçelerinde Uşak, Uşak Bulvar ve Eşme Şube olarak 3 Adet şubemizle hizmet vermekteyiz. Üçüncü kez yer aldığımız TOBB öncülüğünde hayata geçirilen Nefes Kredisi’nin hayırlı olmasını diliyorum. Denizbank Uşak Bulvar Şube Müdürü Mehmet Turan ; ‘’Bugüne kadar özellikle KOBİ’lere ve küçük esnafa sunduğu destekle, Türkiye’de sürdürülebilir kalkınma ve sosyal dengenin oluşturulması yönünde önemli misyon üstlenmiş bir kurumuz. Önceki nefes projelerinde olduğu gibi TOBB üyelerine destek olmaktan, 2020 yılında bir kez daha KOBİ’lerimizin yanında olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim