Uşak'ta 1 TL'ye çay  haberlerinin ardından kahveci esnafından ilk reaksiyon Uşak'ta 1 TL'ye çay haberlerinin ardından kahveci esnafından ilk reaksiyon
USAKPORT.COM// Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, 10 bininci üyesinin kaydını yaptı. Uşak TSO'ya kayıt olan 10 binici üye Bekir Doğan Yavuz'a, Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kandemir bir plaket takdim etti. Uşak TSO'nun rakamsal anlamda büyümesinin kentteki ekonomik gidişat hakkında fikir vereceğini belirten Başkan Selim Kandemir, "Uşak Ticaret ve Sanayi Odası olarak her geçen gün büyüyoruz. Odamıza 10 bininci üyemizi de kaydettik. 10 bininci ticaret sicil üyemiz Bekir Doğan Yavuz'a iş hayatında başarılar diliyorum" dedi. 

BANKA BANKA DOLAŞMA DÖNEMİ BİTTİ

Sicir harçlarının odadan tahsil edileceğini kaydeden Selim Kandemir, "Üyelirimiz banka banka dolaştırma dönemi son buldu. Şu anda bütün evrakları biz onaylıyoruz ve kuruluş işlemlerinde ciddi indirimler sağlıyoruz. Üyelerimizi memnun etmek için çalışmalarımız sürecek" diye konuştu. Öte yandan Uşak TSO Başkanı Selim Kandemir ve 10 bininci üye Bekir Doğan Yavuz hatıra fotoğrafı çektirdi. 
 
Editör: TE Bilişim