Uşak Belediyesi’nin sosyal tesislerindeki ucuz çay ve yemek dönemi bitti! İşte zamlı fiyatlar! Uşak Belediyesi’nin sosyal tesislerindeki ucuz çay ve yemek dönemi bitti! İşte zamlı fiyatlar!
Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nın (UTSO) Zafer Kalkınma Ajansı destekli ‘‘Uşak’ta E-Ticaretin Yaygınlaştırılması” projesi kapsamında düzenlediği e-ticaret eğitimleri başladı.
E-ticaret pazarı her geçen yıl yüzde 30’un üzerinde büyüyor ve ticaretin şekli gelenekselden dijitale doğru yöneldi. KOBİ’ler ve girişimciler e-ticaret ile rekabet güçlerini arttırırken, büyük firmalar da e-ihracat ile küresel pazarlarda söz sahibi olmaya başladı.
Proje danışmanı ve eğitmeni Mehmet Özkan tarafından gerçekleştirilecek eğitimler, 20 ve 21 Eylül 2019 tarihlerinde UTSO’nun ev sahipliğinde gerçekleşecek ‘’E-Ticaret Zirvesi’’ne kadar devam edecek.
Uşak’ta ki işletmelerin işlerini e-ticarete taşıyarak daha da büyütmeleri ve e-ticaret ekosisteminde gerekli adımları atabilmeleri amacı hedeflenen eğitimlerde e-ticaret uzmanları yetiştirilecek. 60 kişiye e-ticaret uzmanı sertifikası vermeye amaçlayan eğitimler ile, e- ticaret işlemi gerçekleştirmek isteyen sektör temsilcilerine konunun püf noktaları ve izleyecekleri yollar adım adım anlatılırken, ‘’E-Ticaret Zirvesi’’ ile de mevcut fırsatları tanıtılırken sektörün önde gelen profesyonelleri ile üreticiler, toptancılar ve perakendecilerin bir araya gelecek.
Editör: TE Bilişim