UTSO’NUN FUAR ZİYARETLERİNDE YENİ UYGULAMA

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO),  üyelerine yönelik düzenlediği fuar organizasyonlarında kalitesini bir üst seviyeye taşıdı.

Uşak Belediyesi'nin yüzde 150 gibi fahiş zam yaptığı yerde, Banaz yüzde 50 zamla vatandaşı düşündü Uşak Belediyesi'nin yüzde 150 gibi fahiş zam yaptığı yerde, Banaz yüzde 50 zamla vatandaşı düşündü

Konuyla ilgili açıklama yapan UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KUVVET; odanın fuar ziyaretlerinde yeni uygulamaya geçtiğini söyledi. Üyelerinin talepleri doğrultusunda konaklamalı ya da uçak bileti alınarak günü birlik fuar organizasyonları yaptıklarını belirten KUVVET, bundan sonraki fuar organizasyonlarının bu şekilde olacağını ifade etti.

Fuar organizasyonlarında başladıkları uygulamaların ilkini İstanbul’da düzenlenen ISK SODEX (Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma) Fuarında ve TÜYAP 37. Yapı Fuarında organize ettiklerini söyleyen KUVVET “ Odamız üyelerine verdiği hizmet kalitesini ve hizmet çeşitliliğini her geçen gün arttırıyor. Fuar ziyaretleri de bu hizmetlerimizden bir tanesi. Odamız, günün koşullarını yakından takip ederek ve çözüm odaklı bir yaklaşım sergileyerek üyelerine hizmet veriyor.” dedi.

Yapı Fuarına ve SODEX Fuarına toplamda 80 kişilik bir organizasyon yaptıklarını belirten KUVVET, 2014 yılında yurtiçi ve yurtdışı fuarlarına ağırlık vereceklerini belirtti.

 

Editör: TE Bilişim