Motorine indirim geliyor! Uşak, İzmir, Aydın ve Muğla'da mazotun litresi 41,80 seviyesine düşecek Motorine indirim geliyor! Uşak, İzmir, Aydın ve Muğla'da mazotun litresi 41,80 seviyesine düşecek
Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) "KOBİ Destek Kredisi'ne başvurular başladı. Aralarında katım bankalarının da yer aldığı 8 banka ile imzalanan anlaşma ile "Destek Kredisi" kullanan işletmeler normal kredilerin 8-10 puan altında maliyetle finansmana erişebilecek.
UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir; Nefes Kredisi'nin devamı niteliğindeki " KOBİ DESTEK KREDİSİ" ,KOBİ'lere önemli bir finansman desteği sağlayacağını ve piyasaları hareketlendireceğini söyledi.  Kandemir; ‘’Nefes Kredisi'nin devam niteliğindeki KOBİ Destek Kredisi, reel sektör ile finans sektörünün güç birliği yaptığı önemli bir proje. Reel sektör ve finans sektörünün el ele verip KOBİ Destek Kredisi kampanyası düzenlemesi piyasalara olumlu yansıyacaktır. Ekonomide son dönemde yaşanan gelişmelerden en çok KOBİ'ler etkilendi. Ekonominin bel kemiği olan KOBİ'lere destek olacak bu kredi ile hem KOBİ'ler hem de ülkemiz kazanacak’’ dedi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin öncülüğünde, tüm Odalar, Borsalar ve Ziraat Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Vakıfbank, Vakıf Katılım Bankası, Halkbankası, İş Bankası, ve Yapı Kredi Bankasının kaynaklarıyla ile başlatılan KOBİ Destek Kredisinde, İlk 6 ayı anapara ödemesiz, 12 ay eşit taksit ödemeli toplam 18 ay vadeli, aylık yüzde 1,85 faizli. Ayrıca üyeler sadece yüzde 0,03 Kefalet Başvuru Bedeli ve komisyonu dışında herhangi bir masraf ödemeyecekler.
 
Editör: TE Bilişim