Uşak Belediyesi, emekliye çayı 1 liradan satacak! Uşak Belediyesi, emekliye çayı 1 liradan satacak!
Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO), 20 ve 21 Eylül 2019 tarihlerini kapsayan, ‘E-Ticaret Zirvesi’ ile, Türkiye’nin ve dünyanın saygın e-ticaret platformu yöneticileri, sistem uzmanları ve lojistik süreci yöneten profesyonellerin kentteki iş insanları, sanayiciler ve esnafla buluşturarak, yeni ticaret kapılarının açılmasına, aracı olacak.

Programın açılış konuşmasını yapan UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, “Geçmiş tecrübelerimizi teknoloji ile birleştirmemiz gerekiyor. Biz büyük ihracat hedefleri olan bir ülke ve şehir olarak dijitalleşme alanında daha çok ilerleme kaydetmeliyiz” dedi.

Kandemir’in açılış konuşmasının ardından T-Soft, n11.com, e-PTT AVM, hepsiburada.com, AliExpress, sefamerve.com, battaniye.com.tr, EG Bilişim, Profaj firmaları e-ticaret üzerine sunumlarını gerçekleştirdi.

Sunumlarda, e-ticaret platformlarında nasıl yer alınacağı, kendi internet sitesini kurmak isteyen girişimci ve iş insanlarının nasıl bir yol izleyeceleri, sosyal medya ile entegrasyon ve sektörel başarı hikayelerine yer verildi.

Yarın ki programda ise e-ticarette sosyal medya uygulamalarına, e-ticarette kolay sipariş ve e-ticaret siteleri için teslimat seçenekleri konularına değinilecek.





Editör: TE Bilişim