Selçuk Geçer, dolardaki düşüş için kritik uyarı yaptı! Paniklemeyin! Selçuk Geçer, dolardaki düşüş için kritik uyarı yaptı! Paniklemeyin!
UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kandemir, Rıfat Hisarcıklıoğlu Başkanlığındaki Heyetle Madrid'de TOBB'un Onursal Üyesi Olduğu Latin Amerika Ticaret Ve Sanayi Odaları Birliği (AICO) Genel Kurulu'na katıldı. 
TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında ki heyette, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Ercan, Trabzon TSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacisalihoğlu, Bursa Ticaret Borsası, Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Uşak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Kandemir ve TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz yer aldı.
Heyet program kapsamında, Türkiye'nin Madrid Büyükelçisi Ömer Önhon'a ile de görüştü. Büyükelçi Önhon, İspanya’daki gelişmeler ve Türkiye-İspanya ilişkileri hakkında bilgi verdi. İlişkilerin geliştirilmesi yönünde görüş alış verişinde bulunuldu.
Daha sonra Madrid Ticaret Odası Başkanlığı’nda gerçekleşen AICO Genel Kurulu’nda TOBB tarafından hazırlanan Türkiye ekonomisi hakkında bir sunum yapıldı.
Editör: TE Bilişim