Uşak'ta lüks iftar menüsü fiyatları dudak uçuklatıyor Uşak'ta lüks iftar menüsü fiyatları dudak uçuklatıyor
Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nda (UTSO) 2 Nisan’da başlayan seçim süreci sonuçlandı. 
UTSO'nun 2 Nisan'da gerçekleştirilen seçimlerinde meslek komite ve meclis üyelerinin belirlenmesinin ardından bugün de 'Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri', 'Meclis Başkanlık Divanı', ‘Disiplin Kurulu’ ve ‘Genel Kurul Delegeleri’ seçimleri de tamamlandı. UTSO’nun Yönetim Kurulu Başkanı yeniden güven tazeleyen S. Selim Kandemir olurken Meclis Başkanı İsmail Karaman oldu. 
UTSO Yönetim Kurulunda, Yönetim Kurulu Başkanı S. Se
UTSO Meclis Başkanlık Divanında görev alan isimler; Meclis Başkanı İsmail Karaman, Meclis Başkan Yardımcıları Basri Yıldırım ve Ramazan Gündağ, Katip Üye Özge Çakır olarak belirlendi. 
Başkan Kandemir, yeniden yönetim kurulu başkanı olarak seçilmesinin ardından yaptığı açıklamada, “Birlik ve beraberlik içerisinde, demokratik bir biçimde seçimlerimizi tamamladık. Yeni dönemde sizlerin teveccühleri ile ikinci kez yönetim kurulu başkanı olarak göreve gelmiş bulunuyoruz. Tüm üyelerimize ve meclis üyesi arkadaşlarıma göstermiş oldukları sağduyu ve katılımları için teşekkür ederim. Bizler, ilimizin ve ülkemizin menfaatlerini ön planda tutarak kaldığımız yerden çalışmaya devam edeceğiz. Yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
Bir kez daha bu onurlu göreve gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Meclis Başkanı İsmail Karaman, "Uşak Ticaret ve Sanayi Odası kuruluşundan bu yana Meclisiyle, Yönetimiyle, Üyeleriyle Uşak ekonomisinin güçlü ve başarılı yarınlara yürüyüşünde önemli sorumluluklar üstlenmiştir. Uzun zamandır görev aldığım UTSO meclisinde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmanın her şeyden önemli olduğunu biliyorum. 44 meclis üyesi arkadaşımızla bu çatı altında yeni bir yolculuğa başlıyoruz. Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşmada çok büyük gayretlerinizin olacağına eminim. Seçimlerimizin Uşak’ımıza hayırlar getirmesini dlim Kandemir, Başkan Yardımcıları Coşkun Güngör ve Osman Çalıkuş, Sayman Üye olarak Aytaç Yüce görev alırken, diğer yönetim kurulu üyeleri Ahmet Demirci, Ahmet Ali Dinç, Hasan Ali Türkcan, Himmet Duygu, Ömer Gül, Nermin Mıdık ve Umut Karakaya oldu. iliyor, hepinize yeni görevlerinizde başarılar dilerim” dedi. 
Editör: TE Bilişim