Uşak'a yakın olan Gediz Ilıca ve Simav Eynal'da termal fiyatları ne kadar? Uşak'a yakın olan Gediz Ilıca ve Simav Eynal'da termal fiyatları ne kadar?
Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO), 2020 yılında da üyelerinin kurumsal ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak, sektörlere yönelik aktif ve çözüm odaklı profesyonel eğitimler düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda yılın ilk eğitimini de kurumsallaşmanın önemli adımlarından olan ‘’ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Temel Sistemi ve İç Tetkikçi Eğitimi’’ konularında düzenledi.
Eğitmen Teyfik Bıyıklı tarafından 2 gün gerçekleştirilen eğitimlerde TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi’nin işletmelerde uygulanması, 2015 standardının getirdiği risk ve fırsatlar, tetkik için gerekli standartlar, tetkikçi özellikleri, tetkik soru listesinin hazırlanması ve değerlendirilmesi, tetkik planı ve raporlanması, uygunsuzluk ve düzeltici önleyici faaliyetler raporu gibi teorik ve pratik bilgiler aldılar.
Eğitmen Teyfik Bıyıklı, TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistem standardının dünya standardı olduğunu belirterek “Kalite Yönetim Sistemi müşteri odaklı olup, daha iyi hizmet ve izlenebilir hizmet şansı sunmakta, buda firmanın kurumsallaşmasına ve müşteri memnuniyetine olumlu katkı sağlamaktadır. Kalite Yönetim Sistemi Standardı aynı zamanda bir yönetim sanatıdır. Tüm yöneticiler de bu sanatın inceliklerini bilmelidir” diye konuştu.
Örneklerle ve uygulamalarla pekiştirilen eğitimde katılımcılar, iç tetkikçi belgeleriyle Kalite Yönetim Sistemi kapsamında işletmelerindeki departmanları tetkik etme imkânına sahip oldular.
Editör: TE Bilişim