Uşak Belediyesi'nin yüzde 150 gibi fahiş zam yaptığı yerde, Banaz yüzde 50 zamla vatandaşı düşündü Uşak Belediyesi'nin yüzde 150 gibi fahiş zam yaptığı yerde, Banaz yüzde 50 zamla vatandaşı düşündü
Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, Meclis Başkanı İsmail Karaman ve beraberindeki heyet Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) ziyarette bulundu. Ziyarette iki oda arasında işbirliği protokolü imzalandı.
UTSO heyetini Gaziantep’te ağırlamaktan memnun olduklarını dile getiren GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, “ İmzaladığımız işbirliği protokolü iki şehrin ikili ticari ilişkilerinin gelişmesine önemli katkılar sağlayacaktır'' dedi.
UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S.Selim Kandemir de ev sahipliği için GSO Yönetim Kuruluna teşekkür ederek, "Hem Uşak hem de Gaziantep ülkemizin önemli tekstil merkezleridir. Uşak, geri dönüşüm konusunda söz sahibi bir kent. İki şehrinde birbirlerinin tecrübelerinden faydalanarak, güç birliği içerisinde önemli çalışmalar yapacağına inanıyorum. Ayrıca GSO Mesleki Eğitim Merkezi’nizi gelip yerinde görmek istedik. Örnek bir proje gerçekleştirmişsiniz. Böylesi bir merkezi ülkemize kazandırdığınız için teşekkür ediyorum. Sizleri emeklerinizden ve çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum" dedi.
Editör: TE Bilişim