Kayaağıl 250 TL oldu, Hamamboğazı'nda 100 TL'den yola devam Kayaağıl 250 TL oldu, Hamamboğazı'nda 100 TL'den yola devam
 Uşak OSB'de Başkanlık seçimi yapıldı. Bir önceki dönem göreve gelen Ali Yıldırım'ın yerine başkanlığı üstlenen Mehmet Kavak, tekrar göreve talip olmadı ve işadamı Halil Ağaoğlu, tek liste girdiği seçimle, Uşak OSB'nin yeni başkanı seçildi. Seçimin ardından kısa bir açıklama yapan Halil Ağaoğlu, bölgedeki bütün sanayicilerle iyi diyaloglar içinde olacağını ve sorunları ortak akıl birliği ile çözme yoluna gideceğini ifade etti. 

Son dönemlerde Türkiye'nin artan terör saldırılarına, bölücü ve yıkıcı terör örgütlerine karşı kararlı adımlar atmaya başladığını belirten Halil Ağaoğlu, "Terör nereden ve kimden olursa olsa olsun, affedilmeyecek bir insanlık suçudur ve ülkemiz son dönemlerde terörle mücadelede kararlı adamlar atmaya başlamıştır. Törerün bitmesi için devletimizin ve milletimizin her zaman yanında olacağız. Bu vesile ile terör saldırılarında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve mücadele esnasında şehit düşen güvenlik güçlerimize bir kez daha başsağlığı diliyorum" dedi.

Ekonominin ihmal edilmemesi gerektiğini kaydeden Halil Ağaoğlu, şöyle konuştu: "Gerek ilimiz ve gerekse ülkemizin kalbine can veren yegane unsur ekonomidir. Sadece sanayici değil tarımla uğraşanlar ve esnafımız ekonominin omurgasını oluşturmaktadır. Bizler göreve geldiğimiz bugünden itibaren ilimizin ekonomisine her anlamda katkı sağlamak için el ele vereceğiz. Bölgemizin ve ilimizin sorunlarının çözümünde ortak akıldan şaşmayacağız. Demokratik ve herkese eşit mesafede duran bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz" dedi. 

Öte yandan UOSB Hizmet binası toplantı salonunda gerçekleştirilen seçimlerde iş adamı Halil Ağaoğlu tek liste ile girdi. Açık oylama usulü ile yapılan seçimde 331 üyesi olan UOSB’nin 270’nin oyunu alarak başkanlığa Ağaoğlu seçildi. 
UOSB yeni Yönetimi şu şekilde oluştu, Başkan Halil Ağaoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri; Serdar Sağıroğlu, Vakkas Dok, Kadir Yıldız, Ömer Çınar.
Editör: TE Bilişim