Selçuk Geçer, dolardaki düşüş için kritik uyarı yaptı! Paniklemeyin! Selçuk Geçer, dolardaki düşüş için kritik uyarı yaptı! Paniklemeyin!
Uşak Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü tarafından Uşak merkez, ilçe ve beldelerde Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında 300 kişi işe alınacak.
Uşak İŞKUR İl Müdürü Zafer Kahraman tarafından yapılan yazılı açıklamada TYP kapsamında 180 gün süre ile çalıştırılmak üzere 300 kişinin istihdam edileceği duyuruldu.
SON TARİH 1 HAZİRAN
Açıklamada, başvuruların 1 Haziran 2016 tarihinde son bulacağı hatırlatılarak şu bilgilere yer verildi:
“İlimizde istihdamın artırılmasına ve korunmasına, işsizlerin mesleki niteliklerinin geliştirilmesine, işsizliğin azaltılmasına ve özel politika gerektiren grupların işgücü piyasasına kazandırılmasına yardımcı olmak üzere toplum yararına projeler düzenlemektedir.
Tüm giderleri Çalışma ve İş Kurumu Uşak İl Müdürlüğü tarafından karşılanacak olan Toplum yararına Programı (TYP) çerçevesinde aşağıda listede gösterilen kurum ve yerleşim yerlerinde 180 gün geçici istihdam edilmek üzere 300 katılımcı alınacaktır.
Programa başvurular başlamış olup 1 Haziran 2016 Çarşamba günü sona erecektir. Uşak Belediyesi, Banaz Belediyesi Karahallı Belediyesi ve Eşme Belediyesi’ne başvurular 25.05.2016 tarihinde başlayıp 03.06.2016 Cuma günü sona erecektir. 
Müracaatlar, Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğüne şahsen veya elektronik ortamda www.iskur.gov.tr adresinden yapılabilecektir.
Program ile katılımcı belirleme usulleri ve belirleme tarihleri aşağıda gösterilmektedir. Aşağıda yer alan gruplara programa katılımda öncelik verilecektir. 
a) Kadınlar
b) 35 yaş üstü bireyler
c) Engelliler
d) Eski hükümlüler
e) Terörle mücadelede malul sayılmayacak yaralananlar

Toplum yararına programa katılmak için:

a) Kurum kayıtlı işsiz olmak
b) 18 yaşını tamamlamış olmak
c) Emekli, mamul, kamudan herhangi bir geliri olmamak
d) Öğrenci olmamak (Açık Öğretim Öğrencileri hariç)
Şartları aranmaktadır.”

Editör: TE Bilişim