Uşak'ta Ramazan Bayramı önü baklavanın kilosu ne kadara satılıyor? Uşak'ta Ramazan Bayramı önü baklavanın kilosu ne kadara satılıyor?
 Uşak Ticaret Borsası'nda yeni dönemde görev yapacak meclis seçimleri borsa hizmet binasında yapıldı. Seçimlere Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan hayırlı uğurlu olsun ziyaretinde bulundu.
Mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sezer’in tek liste ile gittiği seçimde üyeler oy kullandı. 7 Nisan Cumartesi günü yapılan seçimler sonrasında 14 kişilik meclis üyesi ve yedek üyeler belirlendi.
Seçimlerin ardından 17 Nisan Salı günü yeni seçilen 14 kişilik Meclis üyelerinden Yönetim Kurulu Başkanı,5 kişilik yeni Yönetim Kurulu, 6 kişiden oluşan yeni Disiplin Kurulu ve 2 kişiden oluşan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Delegesi seçimi yapılacak.


 
"GENÇ VE DİNAMİK"
Uşak Ticaret Borsası Başkan Mustafa Sezer, "Hazırladığımız projelerle, yeni çalışma dönemimiz de borsamızı en üst noktaya taşıma gayretimizi sürdüreceğiz. Genç ve dinamik bir yönetim oluşturduk. Seçilen tüm yönetim kurulu üyelerimizin, borsayı Uşak'ta hak ettiği noktaya getirmek için var gücü ile çalışacağına inanıyorum. Bu seçimler sonunda Borsamızda 2. Dönem görev almış oluyoruz. Uşak ticaretine hayırlı ve uğurlu olsun" diye konuştu.
MeclisÜyeleri şu şekilde oluştu;
Mustafa Sezer, Sefa Arpacı,  Mehmet Yılmaz, Ömer Özden, Mehmet İhsan Özkaya, Haşim Çelik,  Ali Kuşçu Ramazan Boncukcu,Osman ,Kaytan Bekir Kütük  Bahri Poyraz , Mehmet Çamcı,  Mehmet Bozer Mehmet Bülbül
 
 
 
 
 
 
Editör: TE Bilişim