MÜSİAD Üye Gelişim Programı Kabul Edildi                                               

MUSİAD Uşak Şubesi tarafından hazırlanan “Üye Gelişim Programı” ZEKA tarafından kabul edildi. MUSİAD Uşak Şube binasında projenin kabulu ilgili imza töreni yapıldı ve basın açıklaması düzenlendi.           

Motorine indirim geliyor! Uşak, İzmir, Aydın ve Muğla'da mazotun litresi 41,80 seviyesine düşecek Motorine indirim geliyor! Uşak, İzmir, Aydın ve Muğla'da mazotun litresi 41,80 seviyesine düşecek

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MUSİAD) Uşak Şubesi tarafından hazırlanan “MUSİAD Üye Gelişim Programı” projesi Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) tarafından kabul edildi. MUSİAD Uşak Şube Başkanı Nuri Arslan, ABİGEM Uşak Şube İş Merkezi Direktörü Melike Ünle, Zafer Kalkınma Ajansı Uşak Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mehmet Tekeli imza törenine katıldı.

EĞİTİM ŞART

MUSİAD Uşak Şube Başkanı Nuri Arslan, MUSİAD olarak tüm eğitim çalışmalarını desteklediklerini kaydetti. Dernek olarak hazırladıkları projenin ZEKA tarafından desteklenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Arslan, “Eğitimin yaşı yoktur.  Gelişen ve değişen dünyada kişisel olarak becerilerimizi ön plana çıkartmalıyız. İnsan ilişkilerimizde ve ticari ilişkilerimizde zayıf yönlerimizi güçlendirmemiz toplum içerisinde ve bulunduğumuz ortamlarda da örnek insan modelini ortaya koymamız gerekmektedir. Biz dernek olarak üyelerimize her türlü desteği vermenin yanında onların insani ve ticari ilişkilerine katkı sağlamak amacıyla ‘MÜSİAD Üye Gelişim Programını’ hazırladık. 4 ana başlıkta gerçekleştireceğimiz eğitimimiz, 11,08,2014 günü başlayıp 21,08,2014 sona erecektir. Eğitim verecek firmanın kurumsal kimliğimize uygun olması üyelerimize verdiğimiz değerin bir göstergesidir. Bu bağlamda proje ortağımız ABİGEM’e ve destekçimiz Zafer Kalkınma Ajansına derneğimiz adına teşekkürlerimizi ifade ederim dedi.

“UŞAK’IN KALKINMASINA KATKI SUNUYORUZ”

Açıklamada konuşan ABİGEM Uşak Şube İş Merkezi Direktörü Melike Ünle, “MUSİAD Uşak Şubesi olarak kendilerine böyle bir projede ortak çalışma imkânı sundukları için teşekkür etmek isterim. Ayrıca kurumumuzun birçok konuda İlimizde bulunan esnaf, sanayi ve sivil toplum kuruluşlarına verdiği desteği gün geçtikçe artmaktadır. Bu sayede sosyal kültürel ve ekonomik anlamda uşağın gelişimine katkı sağladığımız içinde mutlu olduğumuzu da ayrıca belirtmek isterim” ifadesini kullandı.

Zafer Kalkınma Ajansı Uşak Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mehmet Tekeli, “ Kurum olarak bulunduğumuz illerde yapılan projelere her türlü desteği veriyoruz. Şehrimiz de bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının sanayi ve iş adamlarının sivil toplum kuruluşlarının yanında olduklarını bir kez daha belirtiyorum.  Bu sayede MUSİAD Uşak Şubesinin gerçekleştirdikleri projeye destek olmak bizim açımızdan çok önemlidir” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim