Uşak'taki eski Başkan: Borç bu kadar değil, baksınlar yanlış varsa kendimi hapse attırırım Uşak'taki eski Başkan: Borç bu kadar değil, baksınlar yanlış varsa kendimi hapse attırırım
  

64 bin konut doğalgaza kavuştu

Uşak’ta hava kirliliğini önemli derecede azaltan doğalgazı Uşak’ta 64 bin 500 konut kullanmaya başladı.

Yaklaşan kış ayları öncesinde bütün mahallelere doğalgazı ulaştırdıklarını anlatan UDAŞ (Uşak Doğalgaz Dağıtım A.Ş) Genel Müdürü Emre Onur, Uşak’ta 2005 yılından bu yana 57 bin 800 aboneye ulaştıklarını söyledi.

 

İmarlı mahallelerin tümüne doğalgaz hizmeti götürdüklerinin altını çizen UDAŞ Genel Müdürü Onur, “yatırıma başladığımız 2005 yılından bu yana çok yol kat ettik. Mahalle bazlı yatırımları tamamladık. Bugün itibariyle 695 kilometre alt yapı imalatı tamamlandı. Bahsettiğimiz yatırımlara ek olarak. Bu yıl Banaz ilçesine de doğalgazla buluşturmak için çalışmalarımız başladı" dedi.

BANAZ’A 5 MİLYONLUK YATIRIM

Uşak Doğalgaz Dağıtım A.Ş) Genel Müdürü Emre Onur, Banaz ilçesini doğalgaz ile buluşturmak için çalışmalara başladıklarını söyleyen Onur, “Geçtiğimiz ay, Banaz Belediyesi ile doğalgaz sözleşmemizi yaptık. Uşak’a yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta bulunan Banaz’a ilçemize doğalgaz ile buluşturmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalarımız için yaklaşık 5 milyon TL’lik yatırım öngörüyoruz. Amacımız daha ucuz daha kaliteli enerjiyi tüm Uşak’taki tüm ilçelerimize yaymak” dedi.     

ÜNİVERSİTE GAZA KAVUŞUYOR

Uşak’taki yatırımlardan da bahseden Emre Onur, Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü'ne doğalgaz altyapısı imal edilirken bu güzergah üzerinde bulunan Desan Sitesi, Gülistan Sitesi, Hilalkent Sitesi ve bunların civarında bulunan tüm konutlarda ikamet eden vatandaşlarımızı da çağdaş bir yakıt türü olan doğalgaz ile geçtiğimiz dönemde  buluştular.

 

Editör: TE Bilişim