Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak! Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak!
 8 Mart Dünya Kadınlar Günü”  bu yıl koordineli bir şekilde kutlanacak

Uşak Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nursevim Çalıklı, bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Uşak Kent Meclisi Kadın Konseyi’nin koordinatörlüğünde kutlanacağını açıkladı.

Uşak Kent Konseyi Kadın Meclisi, Uşak Belediyesi, Uşak Üniversitesi, Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü ve diğer sivil toplum örgütleriyle bir araya gelerek, yaklaşan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nursevim Çalık, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ kutlamalarında her yıl kargaşa yaşanmasından yakındı. Bu yıl bu tip kargaşa yaşanmasını önlemek için toplantılar tertip edildiğini kaydeden Çalık, “Kurum ve kuruluşlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları çerçevewinde iyi niyetel programları hazırlayıp hayata geçiriyor. Ancak, birden fazla kutlama etkinliği aynı anda gerçekleşince, hepsine gidemiyoruz. Hazırlayan kurum ve kişilerin emeğine yazık oluyor. İşte bu yıl bu karışıklığın önüne geçmek daha yaygın ve geniş bir katılım sağlamak için Kent konseyi Kadın Meclisi olarak, koordinatöre görevi üstlenerek tüm etkinlikleri herkesin katılacağı şekilde düzenlemek istedik” dedi.

İlginç kutlama programları yapılacak

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü” için Uşak’ta yapılacak kutlamalar konusunda 3 ayrı etkinlikte görüş birliğine varıldığını belirten Çalık, “Birincisi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, kentte bulunan tüm billboardları kiralayan milletvekili aday adaylarından siyasi parti gözetmeksizin ricada bulunularak, kadınların gününü kutlama kararı aldık. İkinci kararımız ise, tüm kutlamaların AKM önünde ve civarında bir panayır yeri gibi bir düzenleme yapılarak burada yapılması oldu. Üçüncü kararımız ise Uşak belediyesi sponsorluğunda broşür bastırılarak günün anlam ve önemine vurgu yapılması oldu” diyerek kutlam programı hakkında bilgi verdi.

Editör: TE Bilişim