Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak! Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak!
AK Parti Uşak İl Teşkilatı’nın kısa bir süre önce başlattığı 18’inci dönem Siyaset Akademisi’nin ikinci dersini Cumhurbaşkanı Kurumsal İletişim Başkanı Dr. Mücahit Küçükyılmaz ve Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşar Yardımcısı Dr. Murat Yılmaz verdi.

 
 
Atatürk Kültür Merkezi’ndeki ikinci dersi; AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, teşkilat başkanları ve akademiye katılanlar dinledi.


 
Cumhurbaşkanı Kurumsal İletişim Başkanı Dr. Mücahit Küçükyılmaz, siyasal iletişim hakkında ders verirken, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşar Yardımcısı Dr. Murat Yılmaz ise temel siyasal kavramlar ve ideolojisi konusundaki bilgi ve deneyimlerini paylaştı.


       
        Siyaset akademisine ilginin beklenenden fazla olduğunu dile getiren AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, “AK Parti hem bir davadır, hem de bir siyaset okuludur. Çoğu partinin yapamadığı akademiyi düzenli bir şekilde hayata geçiren tek partiyiz. İlimizde 18’inci dönem siyaset akademimizi başlattık ve 220 kişi katılım sağladı. Burada sadece AK Parti mensupları yok, aynı zamanda farklı dünya görüşü ve partilerde yer alanlar da gelebiliyorlar. Bir sonraki akademi çalışmasına görüşü ve partisi ne olursa olsun herkesi beklediğimizi şimdiden ifade ediyorum. Eğitimlere katılan değerli hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.


 
Öte yandan programın sonunda İl Başkanı Mehmet Çakın ve Belediye Başkanı Nurullah Cahan tarafından Küçükyılmaz ve Yılmaz’a günün hatırası için hediyeler takdim edildi.
Editör: TE Bilişim