Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak! Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak!
23 Haziran İstanbul seçimlerinin ardından, kurucusu olduğu AK Parti’den istifa eden eski Bakan Ali Babacan, yeni parti için çalışmalara başladıklarını resmen açıkladı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ali Babacan, resmi twitter hesabı üzerinden yeni parti çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “İnancımız odur ki, samimiyetle çalıştığımızda ve ortak aklın gereğini yaptığımızda ülkemizin çözemeyeceği hiçbir sorun yoktur" dedi. 
Ali Babacan, “En önemli çalışma ilkelerimizden birisi katılımcılık ilkesidir. Geçen ay yaptığım açıklamadan sonra çok sayıda vatandaşımız bu sürece katkı verme iradesini beyan etti, heyecan ve birikimleri ile çalışmalarımıza şimdiden değer katmaya başladı. Arzu ettiğimiz temsil gücü yüksek ve geniş kadroyu kısa bir zamanda oluşturmayı hedeflemekteyiz” diye konuştu. Ali Babacan ve Abdullah Gül’ün başını çektiği yeni siyasi partinin Uşak’ta henüz her hangi bir yapılanma içinde olmadığı öğrenildi. 

 
Editör: TE Bilişim