Uşak Belediyesi’ne bağlı UTAŞ’ın bir dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yapan Ali Rıza Çümen’e, bugün akşam saat 18.00 sıralarında, kimliği belirsiz kişilerce ateş açıldığı iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Ali Rıza Çümen’in otomobilini 1 Eylül Sanayi Sitesi’ndeki tamirciden almaya gittiği sırada meydana geldi.  Ali Rıza Çümen’in bulunduğu alana, olay yerinden geçen ve henüz kimliği belirlenemeyen kişilerce, otomobil içinden ateş açıldı. 

Açılan ateş sonucunda, Ali Rıza Çümen’in otomobilini tamir eden tamirci esnafı, çeşitli yerlerinden yaralandı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı ifade edildi.

Olayın ardından Ali Rıza Çümen’in Uşak İl Emniyet Müdürlüğü’ne giderek, suç duyurusu işlemlerini başlattığı öğrenildi. Ali Rıza Çümen’in avukatı  söz konusu olayın yaşandığını telefon üzerinden doğruladı.

ALİ RIZA ÇÜMEN, UŞAK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ'NDE İFADE VERDİ

Uşak'taki eski Başkan: Borç bu kadar değil, baksınlar yanlış varsa kendimi hapse attırırım Uşak'taki eski Başkan: Borç bu kadar değil, baksınlar yanlış varsa kendimi hapse attırırım

Öte yandan, saldırıya uğradığı öne sürülen Ali Rıza Çümen ve avukatı Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ifade verdiler. Geçtiğimiz pazar günü, yurtdışından geldiği için koronavirüs şüphesiyle, gözlem altında bulunduğu bildirilen Ali Rıza Çümen'in prosedür gereği, İl Emniyet Müdürlüğü yerine, ifadesini hastanede verdiği kaydedildi. Ali Rıza Çümen'in polise verdiği ifadenin ardından hastaneden ayrıldığı belirtildi. 

Editör: TE Bilişim