Vali Ahmet Okur'dan "Birlik Beraberlik ve Kaynaşma'' iftarı

Vali Ahmet Okur tarafından Uşak'ta ki tüm kesimlerin iştirak ettiği "Birlik Beraberlik ve Kaynaşma'' iftarı düzenlendi.

Uşak Karaağaç Mahallesi'nde park halindeki otomobil aniden yandı! Uşak Karaağaç Mahallesi'nde park halindeki otomobil aniden yandı!

Hasbahçe Polisevi'nde düzenlenen programa, protokol üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, iş adamları, kamu kurum ve kuruluşu müdürleri, mahalle muhtarları, çeşitli dernek oda başkanları ve siyasi parti il başkanları katıldı.

“AMAÇ SADECE İFTAR YEMEĞİ DEĞİL”

İftarda konuşan Vali Ahmet Okur, Uşak'a hizmet eden tüm kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve kamuda çalışan bürokratları bir araya getirmeyi birlik, beraberlik ve kaynaşmanın sağlanmasını hedeflediklerini söyledi.

Sofraların gelen misafirlerle güzelleştiğini aktaran Okur, "Bugün Ramazan münasebetiyle Uşak'a hizmet eden kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile kamuda çalışan bürokratlarımızı bir araya getirmeyi arzu ettik. Buradaki temel amacımız sadece iftar yapmak değil. Bundan sonraki dönemde de valiliğimiz bünyesindeki kamu kurum ve kuruluşlarla diyaloğu arttırmak. Uşak'a yapılacak her türlü hizmetin kalitesini ve verimini arttırmayı hedef edinmek için böyle bir iftar programı düzenledik. Herkesi bir araya getirmeyi istedik. Buradaki amacımız Uşak'ı bir araya getirmekti" ifadelerini kullandı.

 

 

Editör: TE Bilişim