Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor! Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor!
 Anadolu Ulaşım’dan Uygulamalı Eğitim Seferleri

Anadolu Ulaşım kabin görevlilerini uygulamalı olarak eğitiyor.  Özel olarak tahsis edilen bir otobüsle yola çıkan Kabin görevlileri gerçek bir sefer işleyişi gibi güzergahlarda yol alıyor ve yol boyunca uygulamalı eğitim alıyorlar.

Konu ile ilgili bilgi veren Anadolu Ulaşım Genel Müdürü M. Ali AKÇIN; “Kabin Görevlisi arkadaşlarımızın eğitimine büyük  önem veriyoruz. Biliyoruz ki en iyi yatırım insana olan yatırımdır. Araçlarımızın ve ekranlarımızın son teknoloji ile donatılmış olması bir yere kadar önemli. Konuklarımızla yolculuğu paylaşan, iletişim kuran ve huzurlu bir yolculuk yapmaları için bizim vekilimiz olarak orada bulunan arkadaşlarımız. Bu yüzden ne kadar iletişimi açık, doğru eğitim almış görevli arkadaşlar yetiştirirsek, konuklarımızı da o derece memnun ederiz. Uygulamalı eğitim bizim için önemli bir maliyet teşkil etse de, konuklarımızın memnuniyeti ve kalitemizin sürekliliği açısından uygulamalı eğitimlerimize devam edeceğiz” dedi.

Güzergah alanı içinde bulunan tüm şehirlere sırayla uğrayarak uygulamalı eğitim alan Anadolu Ulaşım Kabin Görevlileri, artık yolculuklarda kendinden daha emin ve iletişimi daha da kuvvetli…

Editör: TE Bilişim