Sivaslı Tatar'da kayıp olan Hüseyin Bulkaz cinayete mi kurban gitti? Sivaslı Tatar'da kayıp olan Hüseyin Bulkaz cinayete mi kurban gitti?
USAKPORT.COM// Uşakspor’u destekleyen Aşigo Taraftar Grubu, Suriye’de zulüm altında olan Bayırbucak Türkmenleri için yardım topladı. Toplanan yardımlar, Uşak Belediyesi’nin Şefkat Çadırı’nda, Belediye Başkan Yardımcısı Erol Korkmaz’a teslim edildi.



Uşakspor gönüllülerini, bu anlamlı destekten dolayı tebrik eden Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Erol Korkmaz, “Uşak Belediyesi olarak soydaşlarımızın sıkıntılarına sırt çevirmedik ve Şefkat Çadırımızda hemen her gün ayni ve nakdi yardımları toplamaya devam ediyor. Bu kapsamda bizi hiçbir maçta yalnız bırakmayan çok değerli Aşigo Taraftar Grubumuzun da katkı sağladığını gördük. Kendileri, cep harçlıklarından artırdıklarını, Bayırbucak’ta zulüm gören Türkmenler için topladılar. Hepsine canı gönülden teşekkür ediyorum ve Bayırbucak’ta mücadele veren kardeşlerimizin asla yalnız olmadıklarını bir kez daha hatırlatıyorum” dedi.



Aşigo Taraftar Grubu adına toplanan yardımları teslim eden Mehmet Dündaroğlu da, “Aşigolar olarak gönlümüz, Bayırbucak Türkmenleriyle birlikte. Allah’ın izni ve duyarlı Türk milletinin destekleriyle sıkıntıları son bulacaktır. Uşakspor gönüllüleri olarak, nerede olursa olsun, zulüm gören herkese destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu. Öte yandan Aşigo Taraftar Grubu ve Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Erol Korkmaz, hatıra fotoğrafı çektirdi.
Editör: TE Bilişim