CHP’li Eşme Belediye Başkan adayı hakkında tehdit suçundan iddianame CHP’li Eşme Belediye Başkan adayı hakkında tehdit suçundan iddianame
CHP Uşak Belediye Başkan adayı Asım Kalelioğlu, 31 Mart 2019 yerel seçim öncesinde, esnaf, kıraathane, mahalle, kurum ve kuruluşlara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. CHP Uşak İl Başkanı Nadi Sancar’ın yanı sıra, çalışmalara CHP’nin bir önceki dönem il başkanı olan Opr. Dr. Ali Karaoba da destek veriyor.

Son olarak Atatürk Mahallesi’nde kıraathane ziyaretleri yapan CHP’li Uşak Belediye Başkan adayı Asım Kalelioğlu,  göreve geldiğinde kentteki yaşam kalitesinin yükselmesi ve vatandaş odaklı belediyecilik anlayışını hayata geçmesi için bir dizi çalışma yapacaklarını söyledi. Hiçbir siyasi parti ayrımı yapmaksınız, vatandaşa, personele, kurum ve kuruluşlara eşit mesafede olacağını dile getiren Asım Kalelioğlu, kentte kalıcı ve vatandaşa gelir sağlayacak projelerin hayata geçirileceğini ifade etti.

Öte yandan CHP’nin Türkiye’nin birleştirici gücü olduğunu ve toplum menfaatleri için çalıştığını söyleyen Opr. Dr. Ali Karaoba, “Adayımız belediyeciliği ve yöneticiliği iyi bilen biri isimdir. Daha önce Türkiye’nin farklı noktalarında hayata geçirilen büyük projeler, onun en büyük referansıdır ve biz de 31 Mart’a kadar sayın Asım Kalelioğlu ve ekibinin kazanması için çalışmalara destek vereceğiz. CHP’li belediyelerin halk odaklı hizmet anlayışını, önümüzdeki dönem Uşak’ta hayata geçireceğiz” dedi.
 
Editör: TE Bilişim