Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ı, “Gençlik ve Belediye” konulu projeden dolayı ödüllendirdi. AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından yapılan 5’inci Yerel Yönetimler Sempozyumu’na katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu, yaklaşık 850 belediye arasında, öne çıkan projeleri ödüllendirdi. Uşak Belediyesi, “Gençlik ve Belediye” konulu projesiyle jüri özel ödülüne layık görüldü.


Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a ödülünü Başbakan Ahmet Davutoğlu verdi. Burada bir açıklama yapan Başbakan Davutoğlu, 30 Mart 2014 seçimlerinde AK Parti bayrağının ülkemizin bir çok noktasına dikildiğini belirterek, “Tüm belediye çalışanların alınlarından öpüyoruz, onların terli alınlarını bu milletin huzurunda iftihar vesilesi olarak gösteriyoruz. Yeni Türkiye inşa yolunda adım adım ilerlerken sadece merkezi yönetimde değil yerel yönetimlerde de hedeflerimizi sürekli büyütüyoruz. Biz çok ağır ve mübarek bir emaneti omuzlarımızda taşıyoruz. Şehir şehir, ilçe ilçe, belde belde milletimizin yegane umudu biziz, sizlersiniz, AK Parti kadrolarıdır” dedi.


ÖRNEK ŞEHİR OLMA YOLUNDA İLERLEYECEĞİZ

Uşak'taki zammın özeti: CHP 1 TL’ye çayın altına gizledi; AK Parti olur verdiği karara karşı çıktı! Uşak'taki zammın özeti: CHP 1 TL’ye çayın altına gizledi; AK Parti olur verdiği karara karşı çıktı!

Kent adına büyük projelerin teker teker hayata geçtiğini belirten Başkan Nurullah Cahan, “Sayın Başbakanımız  Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’ndan ödül alma onurunu yaşadık. Bu başarı, bütün belediye personelimizin ve bize destek olan Uşak halkınındır. Kısa bir süre önce kentsel dönüşüm projemiz Fransa’da örnek gösterilmiş ve bu bizim şevkimizi artırmıştı. Bugün de Başbakanımız tarafından ödüllendirilmek, çalışma azmimizi pozitif yönde etkiledi. İnşallah örnek şehir olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Bizi bu ödüle layık gören büyüklerimize, özveri ile Uşak halkına hizmet eden tüm belediye personelimize ve Uşak halkına teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.



AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş da, Uşak ve ilçelerinde hizmet veren AK Partili belediyelerin halkın menfaatine olan projelere imza attığını ve bunun temsil ettiği parti adına gurur verici olduğunu söyledi. Kuş, "Halkımızın refah seviyesini artırmak için partimiz ve yerel yönetimlerde görev alan bütün arkadaşlarımızla canla başla çalışacağız" ifadesini kullandı. 



Öte yandan 5'inci Yerel Yönetim Sempozyumuna; AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, Milletvekilleri Mehmet Altay ve Alim Tunç, parti teşkilatı mensupları ve vatandaşlar da katıldı. 


Editör: TE Bilişim