Sivaslı Tatar'da kayıp olan Hüseyin Bulkaz cinayete mi kurban gitti? Sivaslı Tatar'da kayıp olan Hüseyin Bulkaz cinayete mi kurban gitti?
    Uşak Belediye Başkanı AK Partili Nurullah Cahan, Kalfa Korusu'nda, 120 bin metrekarelik bir alanı kaplayan ve içinde 15 bin metrekarelik dev bir göleti barındıran sosyal alan projesiyle ilgili çalışmaları yerinde inceledi. 



    Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dayıoğlu'nun eşlik ettiği Başkan Cahan, projenin tamamlanmasıyla kentin yeni bir yaşam alanına kavuşacağına ve ekiplerin projeyi önümüzdeki ilkbahar mevsimine yetiştireceğini söyledi. 



    Gölet inşaatında kaba inşaatın büyük oranda tamamlandığını ve su tutumu için gerekli ekipmanın yerleştirildiğini belirten Başkan Nurullah Cahan, çevresinde oturma alanları ve bünyesinde köprüleri barındıran bir yapıyı inşa ettiklerini kaydetti. 


    Kentte yeşil alan ve sosyal donatılar konusunda yoğun bir mesai yaptıklarını ifade eden Başkan Nurullah Cahan, "Uşak'ın vizyonunu değiştirecek projelere imza atmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda kent park gibi önem verdiğimiz projelerden biri de Kalfa Korusu'dur. Kent park kent merkezi için önemli bir değişim sağlayacak ve Kalfa Korusu projemiz de kent merkezinin biraz uzağındaki bir alanı canlandıracak. Projemiz 120 bin metrekare gibi büyük bir bölgede uygulanıyor ve yeşil alanın bol olması, çalışma için büyük bir artı değer katacak. En önemlisi şu anda kaba inşaatını tamamladığımız göletimiz burayı capcanlı bir hale getirecek" dedi. 


    Çalışmaların beklenenden hızlı yürütüldüğünü kaydeden Cahan, "Projeyi en kısa sürede bitirmek için gerekli plan ve programı yaptık. Ekiplerimizin söz konusu çalışmayı 2019 yılının ilkbahar dönemine kadar bitirmesi için ne gerekiyorsa yerine getireceğiz. Hem yaşam alanı ve piknik yapılacak olan bir sahayı ilimize kazandıracağız. Bu projede emeği olan ve destek veren kişi ve kurumlara teşekkürü bir borç biliyorum" diye konuştu. 
 
Editör: TE Bilişim