Uşak Dikendere’deki minik şelale ortadan kalktı Uşak Dikendere’deki minik şelale ortadan kalktı
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Karaağaç Mahallesi’ndeki Şehit Savcı Selim Kiraz Mahalle Konağı’nda, Şehiriçi Nakliyeciler ve Kamyonetçiler Kooperatifi üyelerine, yoğurduğu çiğ köfteyi ikram etti.



USAKPORT.COM/  Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentteki sivil toplum kurumları ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Şehiriçi Nakliyeciler ve Kamyonetçiler Kooperatifi Başkanı Mustafa Eldeniz, Uşak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Korkmaz ve kooperatif üyelerinin de katıldığı toplantıda konuşan Başkan Cahan, “Son 3 yılda en fazla önem verdiğimiz konuların başında trafik ve yollar geliyor. Yaptığımız yatırımlar, sadece vatandaşımıza değil, aynı zamanda ekmeğini yollardan çıkaran siz değerli esnafımıza da yarıyor. 2 battı çıktıyı ilimize kazandırdık ve 3’üncüsün ihalesiyle ilgili süreç başladı” dedi.



ÇİVRİL YOL AYRIMI RAHATLAYACAK
3’üncü battı çıktının İzmir-Ankara Karayolu ve Denizli-Çivril yol ayrımının bulunduğu noktaya inşa edileceğini ifade eden Cahan, “Bu projemiz için ihale ilanı ilgili kurumların internet sitelerinde yayınlandı. 9 Mayıs 2017 Salı günü, ihalesini yapacağız ve en kötü ihtimalle 170 günde tamamlanmasını öngörüyoruz. Yeni battı çıktıyı inşa edeceğimiz bölgede trafik yoğunluğu had safhada hissediliyordu. En önemlisi yayalarımız bu alanda ciddi problemler yaşıyordu. İnşallah 2017 sonuna kadar bir battı çıktıyı daha ilimizi kazandırmış olacağız. İhtiyaç duyulan her noktada trafik düzenlemelerimiz devam edecek” diye konuştu.



ATIL OLAN ALANLAR, KULLANIMA AÇILDI
                Otogar ve stadyum battı çıktılarının trafiği önemli ölçüde rahatlattığını belirten Başkan Cahan, “Otogar’a yaptığımız ve adını 15 Temmuz Şehidimiz Mehmet Çetin’den alan ve hemen akabinde stadyum bölgesine kazandırdığımız Osmanlı kavşağımız, trafikte önemli ölçüde rahatlamaya neden oldu. Kavşaklarımızla birlikte yan yollarımız genişledi ve bugüne kadar atıl olan alanları da sürücülerimizin hizmetine soktuk. Önceleri Atapark’tan gelen sürücüler, kültür merkezine kadar uzanan kuyruklar oluşturuyordu ve trafik çekilmez bir hal alıyordu. Şimdi günün her  saatinde ortam çok rahatladı ve trafik yoğunluğu gözle görülür ve hissedilir ölçüde azaldı” şeklinde konuştu.



                YOĞURDUĞU ÇİĞ KÖFTEYİ İKRAM ETTİ
Öte yandan konuklarına çiğ köfte yoğurup, ikram eden Başkan Nurullah Cahan, “Bizde, bir kahvenin 40 yıl hatırı olduğuna dair güzel bir söz var. Kahvenin 40 yıl hatırı varsa, el emeği ve içindeki baharatlarıyla eşsiz bir lezzete dönüşen çiğ köftenin de en az 80 yıl hatırı vardır. Sohbetlerimizin her zaman daim olmasını diliyorum ve sizlerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum” dedi.



Başkan Cahan'a Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ da eşlik etti. 
Editör: TE Bilişim