Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası dökülüyor! Binayı öğretmenler kullanamıyorlar! Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası dökülüyor! Binayı öğretmenler kullanamıyorlar!
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Başbakan Binali Yıldırım’ın kente gelişini değerlendirdi.  Uşak halkının asil bir duruşunun olduğunu söyleyen Başkan Cahan, Başbakan’ın en güzel şekilde karşılandığını belirterek, “Uşak halkının başı Murat dağı kadar dik ve duyguları halılarımız kadar asildir. Bizler böyle bir şehirde Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ı misafir etmenin gururunu yaşadık. 4 yıl önce geldiğimiz görevde sizlerin, Cumhurbaşkanımızın ve bakanlarımızın destekleriyle aşılamaz denilen engelleri aştık ve marka bir Uşak’ı inşa ettik. Tüm  desteklerinden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza ve tüm bakanlarımıza şükranlarımızı arz ediyoruz. 4 yıl önceki Uşak ve şimdiki Uşak arasında dağlar kadar fark var ve bunu herkes konuşuyor” dedi. 



Kentsel dönüşüm projesinin tamamlandığını söyleyen Başkan Cahan, “Kentsel dönüşüm projemizi gerçekleştirdik, bin 51 konut, 953 işyeri, camisi ve sosyal dokularıyla birlikte yeni Uşak’ın yeni ticari merkezini inşa ettik. Artık yeni Uşak burada hayat buluyor ve yeni Uşak Türkiye’ye örnek bir kentsel dönüşümü buraya sunuyor. Valiliğin arkasındaki 110 bin metrekarelik alanı yeşil alana dönüştürüyoruz. Alanın yüzde 50’sini boşalttık ve inşallah yakın bir zamanda peyzajına başlayacağız. 1 yılda 3 tane battı çıktılı köprülü kavşak inşa ettik, 18 kilometre çevre yolu ve 8 kilometre bisiklet yolunu inşa ettik. Bu süre içinde tüm ana yollarımızı güzelleştirdik. Bu çalışmaları devlet büyüklerimizin ve milletimizin desteği ile yaptık” diye konuştu. 



UTAŞ UŞAKSPOR, 2. LİG’E YÜKSELDİ
“Altyapı ve üstyapı, sosyal ve kültürel etkinliklerimizi de artırarak devam ettirdik. UTAŞ Uşakspor’u 2’inci Lig’e çıkardık” diyen Cahan, sözlerini şöyle tamamladı: “Belediye olarak kültürel etkinliklere önem verdik. Mahalle konaklarımızla bayanlara spor kursları ve meslek edindirme kursları açarak, sosyal ve kültürel bir Uşak’ı inşa ettik. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Gün sayın Cumhurbaşkanımıza sahip çıkma günüdür. 24 Haziran’a kadar sokakları tek tek dolaşmaya, sıkılmadık el ve girilmedik gönül bırakmaya var mıyız? 24 Haziran’dan sonra tekrar Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK kadrolar hizmet için işbaşına gelecek ve yakalanan büyüme atağı, kaldığı yerden devam edecek”. 
Editör: TE Bilişim