Uşak'taki eski Başkan: Borç bu kadar değil, baksınlar yanlış varsa kendimi hapse attırırım Uşak'taki eski Başkan: Borç bu kadar değil, baksınlar yanlış varsa kendimi hapse attırırım
24 Haziran seçimlerine 19 gün kala çalışmalarını devam ettiren Uşak Belediye Başkanı AK Partili Nurullah Cahan, bugün partisinin milletvekili adayı Mert Şişman ve İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık’la Mende Pazarı esnafını ziyaret etti.



Sarraflar Çarşısı, tarihi döner taşın bulunduğu alanda ve Mende Pazarı’ndaki esnafla sohbet eden Başkan Nurullah Cahan ve AK Partili milletvekili adayı Mert Şişman, talep ve beklentileri dinledi.



Mende Pazarı ziyareti hakkında bir açıklama yapan Nurullah Cahan, “Esnafımızı ziyaret ettik ve onların talep ve beklentilerini dinledik. 24 Haziran seçimleri öncesi, Uşak’ta bir seferberlik başlattık, iftar ve sahura arasında dur durak bilmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalmadık kapı, sıkılmadık el ve girilmedik gönül bırakmayacağız. 24 Haziran seçimleri ülkemiz ve ilimiz için hayati bir önem taşıyor. Bu seçimi devletine ve milletine bağlı olanlar kazanacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2001’de “Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diyerek çıktığı bu kutlu dava, 24 Haziran’dan sonra bir tık öteye gidecek. 2023’ü, 2053’ü ve 2071’i şimdiden hedefleyen hükümetimiz, 24 Haziran’dan sonra hizmetleri artırarak devam ettirecek” dedi.



Seçim çalışmalarının verimli geçtiğini ve teşkilat olarak 24 saati 25 saat yaparak, gece gündüz demeden tüm kenti ziyaret ettiklerini söyleyen AK Parti Uşak Milletvekili adayı Mert Şişman, “Türkiye’nin ve Uşak’ımızın yakaladığı refah seviyesinin sürmesi ve ekonomik büyümenin devamı için 24 Haziran’dan sonra yine AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, toplumdan en fazla kabulü görecektir. Bizler bu davanın birer neferleri olarak, bıkmadan, yorulmadan ve usanmadan yapılan hizmetleri ve yapılacakları halkımıza anlatmaya devam edeceğiz” diye konuştu.



AK Parti Uşak İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık da, partisinin teşkilat olarak kenetlendiğini ve 24 Haziran seçimlerinden Uşak ve Türkiye’de en fazla oyu alacaklarını kaydetti.
Editör: TE Bilişim