Uşak'ta İmam Hatipliler sokağa atıldı! Uşak'ta İmam Hatipliler sokağa atıldı!

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj verdi. Ramazan Bayramı’nın bu yıl covid-19 nedeniyle evde geçirileceğini ve araya mecburi mesafeler konacağını dile getiren Başkan Çakın, “Bu durum alışık olduğumuz bayramlardan farklı olsa da, temenni ediyorum ki bizler bu sorunun üstesinden gelecek ve doya doya zaman geçireceğimiz o mutlu bayramlarımıza yeniden kavuşacağız. Sizlerden bu süreçte devletimizin bildirdiği yasaklara uymanızı ve evde kalmanızı rica ediyorum. Unutmayın ki hayat eve sığar” dedi.  

Başkan Çakın, mesajında, şu ifadeleri de kullandı: “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha nihayete erdirdik. Mübarek Ramazan Ayı boyunca büyük bir kardeşlik iklimini, dayanışmayı, yardımlaşmayı hep birlikte yaşadık. Şehrimizde, mahallemizde, akrabalarımızla, komşularımızla, kardeşlerimizle, ihtiyaç sahipleriyle, ekmeğimizi paylaştık. Biliyorsunuz ki, bayramlar, Rabbimizin bir nimeti olmasının yanı sıra milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kardeşlik ahdimizi yenilemek için de önemli bir fırsattır” diye konuştu. 

KURALLARA UYALIM, EVİMİZDE KALALIM
“Ne yazık ki bu yıl, her yıl geçirdiğimiz Ramazan Bayramı’ndan farklı bir bayram geçireceğiz. Tümdünyanın mücadele ettiği Covid-19 salgını, ülkemizde de görülmekte. Devletimizin almış olduğu tedbirler doğrultusunda bizim ve sevdiklerimizin sağlığı için bayramımızı bu kez evlerimizde geçireceğiz” diyen Başkan Çakın, şöyle devam etti: “Bu durum alışık olduğumuz bayramlardan farklı olsa da, temenni ediyorum ki bizler bu sorunun üstesinden gelecek ve doya doya zaman geçireceğimiz o mutlu bayramlarımıza yeniden kavuşacağız. Sizlerden bu süreçte devletimizin bildirdiği yasaklara uymanızı ve evde kalmanızı rica ediyorum. Unutmayın ki hayat eve sığar”. 
 

Editör: TE Bilişim