Uşak Belediyesi’ne bağlanan Ovademirler, alt ve üst yapıya yönelik hayata geçirilen birçok yeni hizmetle güzelleşiyor. Güzelleşen ve gelişen Ovademirler Mahallesi’nin sakinleri, Başkan Çakın ile buluştu.
Uşak Belediyesi’nde yaz aylarının gelmesi ve hava koşullarının düzelmesiyle alt ve üst yapıdaki çalışmalar hız kazandı. Kent merkezinde olduğu gibi Uşak’a bağlanan 8 köy ve 1 belde de çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürüyor.  


Bu kapsamda mahalle statüsüne kavuşan ve birçok hizmetin ulaştırıldığı Ovademirler’de vatandaşlarla bir araya gelen Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, talep ve istekleri dinleyerek bölge sakinlerine yapılan ve yapılacak çalışmaları anlattı.
Programa, Başkan Çakın’ın yanı sıra AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, Belediye Başkan Yardımcıları Zeynep Ceylaner, Durmuş Akkaya, Hikmet Kahraman ve Mehmet Kurnaz, AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar ve Belediye Meclis Üyeleri Altan Tufan ve Kemal Solakhan katıldı.


Mahallemizi Güzelleştirmek İçin Durmaksızın Çalışıyoruz
Mahalle sakinleriyle görüşmelerinin ardından belediye ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyen ve son durum hakkında bilgi alan Başkan Çakın, şehrin dört bir yanında ekiplerin sahada olduğunu ifade etti. Ovademirler Mahallesi’nde de hizmetlerin kapsamlı bir şekilde sürdüğünü belirten Belediye Başkanı Mehmet Çakın, alt ve üst yapıda önemli yeniliklerin yapılacağını kaydetti. Belediyecilik anlayışı çerçevesinde vatandaşların temel ihtiyaçlarını öncelik saydıklarını ifade eden Başkan Çakın, “Bölgemizdeki altyapı sorunlarını çözmek bizim en önemli görevimiz. Bu anlamda seçim öncesi verdiğimiz sözler doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. Ovademirler mahallemizde inşallah yıl sonuna kadar 6 kilometre içme suyu ve 4 kilometre kanalizasyon hattı çalışmasını tamamlamış olacağız. Böylece kesintisiz ve sağlıklı bir şekilde mahallemize içme suyu temin etmiş ve mahallemizin kanalizasyonla ilgili sıkıntılarını çözeceğiz.” dedi.


Başkan Çakın, “Altyapı çalışmalarının bitirilmesiyle birlikte vakit kaybetmeden mahallemizin içerisindeki yolların düzeltilmesi, doğalgazla ilgili sıkıntıların koordineli bir şekilde çözülmesi için çalışmalarımız olacak. Buraya 35 bin metrekare sathi yol kaplaması ile 1.500 metrekare beton parke döşeme işlemi yapacağız. Gelişmekte olan ve her geçen gün güzelleşen Ovademirler Mahallemize ayrıca etrafında yürüyüş yolunun olacağı yeni bir futbol sahası ile yaklaşık 13 bin metrekarelik bir mesire alanı kazandıracağız. Ben şimdiden bu çalışmalarımızın tüm vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Ulubey Belediye Başkanı, yararlandığı projenin reklamını yapmış! Ulubey Belediye Başkanı, yararlandığı projenin reklamını yapmış!

Editör: TE Bilişim