Uşak'ta memurlara sendika değiştirten para için imzalar atıldı Uşak'ta memurlara sendika değiştirten para için imzalar atıldı
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ziyaret ettiği Bir Eylül İlköğretim Okulu’nda talepleri dinledi. Cahan, okul bahçesinin güzelleşmesi için atıl otomobil lastiklerini saksı olarak kullanacak olan öğretmenlerin çiçek ve diğer konulardaki eksiklerinin giderilmesi için talimat verdi.



Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, Uşak Valisi Ahmet Okur’la birlikte ziyaret ettiği, Bir Eylül İlköğretim Okulu’nda talep ve beklentileri dinleyerek, ilgili müdürlere gerekli talimatları verdi.


                Karaali Camii’ndeki, Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin ardından, Uşak Valisi Ahmet Okur ile birlikte Bir Eylül İlköğretim Okulu’na geçen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, ana sınıflarındaki öğrencilere hediyelerin takdiminin ardından, öğretmenler odasında, Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, okul idarecileri ve öğretmenlerle çay sohbeti yaptı.


                Burada belediye hizmetleriyle ilgili talepleri dinleyen Başkan Cahan’dan, okul bahçesindeki düzenleme için destek ve ana cadde üzerinde trafikle ilgili aksaklıklar iletildi. Öğretmelerin taleplerini dinleyen Başkan Cahan,  ilgili müdürlüklere gerekli çalışmaların yapılması için talimat verdi. 


                Eğitime desteği önemsediklerini belirten Başkan Cahan, “Bir Eylül İlköğretim Okulu’ndaki öğretmelerimiz ve öğrencilerimiz atıl ve işe yaramayan otomobil lastiklerini saksı gibi kullanıp okulu çiçeklerle donatacaklar. Biz de belediye olarak bu çalışmaya gerekli katkıyı sağlayacağız. Ayrıca bahçedeki diğer eksikleri gideceğiz gidereceğiz. Ulaşımla ilgili aksaklıkları da müdürümüze talimat verdim ve en kısa sürede çözüme kavuşacak” dedi.  


                Eğitime desteği sürdüreceklerini kaydeden Cahan, “İlimiz eğitim ve öğretimde Türkiye’nin bir çok kentine göre iyi bir noktada. Üniversite ve liselere geçiş sınavlarında aldığımız dereceler, bunun en somut göstergesidir. Okullarımızın sorunları bizim sorunumuzdur ve bir an önce çözülmesi için gerekeni yapacağız” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilişim