ADD BAYRAMDA 200 KİŞİYİ SEVİNDİRDİ

ADD Uşak Şubesi 6 yıllık geleneğini sürdürdü. ADD Uşak Şubesi, Aybey Mahallesinde 200 kişiye gıda ve giysi yardımı yaparak bayram öncesi ihtiyaç sahiplerini sevindirdi.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Uşak Şubesi Aybey mahallesinde bulunan hizmet binasında, daha önceden kendileri tarafından tespit edilen 200 aileye gıda ve giysi yardımı yaptı. ADD Uşak Şube Başkanı Arif Güvenir, Aybey Mahallesinin Uşak’ın varoş mahallesi saydığı için buradaki yardıma muhtaç ailelere gıda ve giysi yardımı yaptıklarını açıkladı.

Sivaslı Tatar'da kayıp olan Hüseyin Bulkaz cinayete mi kurban gitti? Sivaslı Tatar'da kayıp olan Hüseyin Bulkaz cinayete mi kurban gitti?

Daha önce mahalle muhtarı yardımıyla yardıma muhtaç aileleri tespit ettiklerini kaydeden ADD Uşak Şube Başkanı Dr. Arif Güvenir,  “Özellikle Aybey mahallesinde 6 yıldır, her Ramazan ayında gıda ve giysi yardımı yaptıklarını, mahalleyi çok iyi tanıdıkları için bu yıl kendileri tarafından tespit edilen 200 yardıma muhtaç aileye; Tavuk, çay, şeker, bayram şekeri, tuz, yağ, kur bakliyat gibi 13 kalem yiyecek olan Ramazan kolisi ve giysi dağıttıklarını açıkladı.

Yoksul ailelere her yıl Ramazan ayında yardım paketi dağıttıklarını belirten ADD Uşak Şube Başkanı Arif Güvenir, bu yıl neden Aybey Mahallesindeki yardıma muhtaç aileleri seçtiklerini şöyle açıkladı:

“Yaklaşık bir buçuk yıl önce, Aybey Mahallesinde ADD Uşak Şubesine bağlı olarak bir hizmet binası açmıştık. Bu binamızda, dershaneye gidemeyen çocuklarımızın eğitim alması ve onlara yardımcı olmayı hedefledik. Derneğimizin üyesi olan öğretmen arkadaşlarımız gönüllülük çerçevesinde bu yoksul çocuklarımızı sınavlara hazırlıyorlar. Aybey Mahallemizin şehrin en kuzeyinde yoksul bir mahalle olduğunu göz önüne alarak, hizmet binamızda eğitim gören çocuklarımıza ailerinden başlayarak yardımlarda bulunmak istedik. Aybey Mahallesinde, son 6 yılda her Ramazan ayında yardım yaptığımız aile sayısı 6 bin sayısına ulaşmıştır.”

Güvenir, “ADD Uşak Şubesi olarak kalacak yer bulmayan yoksul üniversite öğrencileri için de bir yurt yapma projemiz var. Bu konuda da tüm Uşak halkının yardımlarını bekliyoruz” diyerek sözlerine son verdi.

Editör: TE Bilişim