Beylerhan köylüleri Uşak Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün 3’ncü bölge çalışmalarına destek verdi. Konuyla ilgili Beylerhan köyünde yapılan basın toplantısında Projenin Uşak’ın faydasına olacağı, birkaç kişi yüzünden projenin yıllardır başlayamadığını ancak büyük çoğunluğun arazilerini bu proje için satmaya hazır olduğu ifade edildi. Beylerhan köylüleri Uşak Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün 3’ncü bölge çalışmalarına destek verdi.  Konuyla ilgili Beylerhan köyünde yapılan basın toplantısında Projenin Uşak’ın faydasına olacağı, birkaç kişi yüzünden projenin yıllardır başlayamadığını ancak büyük çoğunluğun arazilerini bu proje için satmaya hazır olduğu ifade edildi.


Köylüler adına açıklamayı okuyan Yunus Mıdık (30)  Uşak Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünün başlatmış olduğu 3’üncü bölge organize Sanayi Bölgesine destek vermek için Ürünköy ve Beylerhan köyünde yaşayan vatandaşlar olarak toplandıklarını ifade etti.  Mıdık Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünün gerçekleştireceği bu proje hakkında , Ürünköy ve Beylerhan köyünde yaşayan vatandaşların arazilerini satmayacağı konusunda dedikodular çıktığını ancak kendilerinin buraların gerçek sahipleri olarak arazilerini bu projeye destek olmak amacıyla satmak istediklerini söyledi.

Mıdık düzenlenen basın toplantısında şu ifadeleri kullandı ; “Biz köylüler olarak köyümüzün ve bölgemizin 3. Bölge ile kalkınacağını biliyoruz. Köyümüzde de organize sanayide çalışan birçok kişi var. Bu konuda OSB  Bölge Müdürlüğüne her türlü desteği sağlamaya hazırız. Arazilerimiz üzerinde kurulacak fabrikaların Uşak’ta yaşayan vatandaşlarımıza faydalı olacağını düşünüyoruz. Burada kurulacak olan 3’üncü bölgenin en az 10 bin kişiye ekmek kapısı açacağını biliyoruz. Bizler Uşak ilinin kalkınması için, Uşak’ta işsizliğin sona ermesi için bu yatırımın yapılmasını sonuna kadar destekliyoruz.



Bizler üzerinden prim yapmaya dedikodu çıkarmaya, buraya yapılacak yatırımı engellemeye çalışan 3-5 kişiye, kıymetli hemşehrilerimizin itibar göstermemelerini rica ediyoruz. Ürünköy ve Beylerhan köyünde yaşayan yüzde 90 oranında vatandaşlarımız buradaki arazilerini   devletimize ve milletimize destek olmak için satmak istemektedirler.Yatırım yapılması planlanan 3’ncü bölgeye şu anda 150 firmanın talip olduğunu öğrendik. Organize Sanayideki iş adamlarının, bürokratların siyasi parti temsilcilerinin, STK’ların, tüm Uşaklıların elini taşın altına koyma vakti gelmiştir.Son olarak buradan Sayın Cumhurbaşkanımıza sesleniyoruz; “Bizler buradaki arazilerimizi topluma yararlı böyle bir proje için satmaya razıyız, bunun için köylüler olarak her türlü desteği vermeye hazırız”

Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor! Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor!
Editör: TE Bilişim