İdlip’te rejim güçlerinin saldırısı sonucu şehit düşen, Piyade Uzman Çavuş Ali Turgut, Uşak’ın Banaz ilçesine bağlı Büyükoturak Köyü’nde binlerce vatadaşın katıldığı törenle ebediyete uğurlandı. Önceki gün rejim güçleri tarafından yapılan saldırı sonucu şehit düşen 36 askerimizden 1’i olan Ali Turgut’un cenaze törenine yoğun bir katılım oldu. Ali Turgut’un acılı annesi Sultan Turgut ve babası Ahmet Turgut’un güçlükle ayakta durdukları ve cenaze merasimine gelen yakınları tarafından teskin edildikleri gözlendi.

Uşak Valisi Funda Kocabıyık, milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, protokol üyeleri ve vatandaşların yoğun bir şekilde katıldıkları cenaze namazında, şehit Ali Turgut ve ebediyete intikal eden tüm şehitlerimiz için dualar edildi.

Uşak'taki eski Başkan: Borç bu kadar değil, baksınlar yanlış varsa kendimi hapse attırırım Uşak'taki eski Başkan: Borç bu kadar değil, baksınlar yanlış varsa kendimi hapse attırırım

Namazın ardından, şehit askerimiz Piyade Uzman Çavuş Ali Turgut’un naşı, şehitliğe defnedildi.

Editör: TE Bilişim