Mehmet Çakın: Uşaklı vatandaş, sosyal tesislerimizden memnun ve bu çalışma sistemi devam edecek Mehmet Çakın: Uşaklı vatandaş, sosyal tesislerimizden memnun ve bu çalışma sistemi devam edecek
FOTOĞRAFLAR EKLENECEK... 

Şırnak'ta şehit düşen Jandarma Üst Çavuş Sadık Akın'ın naaşı, Uşak’ın Banaz ilçesine bağlı Büyükoturak köyünde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Evli ve bir çocuk babası olan Sadık Akın’ın cenaze törenine binlerce Uşaklı vatandaş katıldı. 

Uşak Valisi Salim Demir, Milletvekilleri Mehmet Altay, Alim Tunç ve Özkan Yalım, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Çakın, CHP Uşak İl Başkanı Nadi Sancar, MHP İl Başkanı Muhterem Kuruçay ve çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze töreninde, bölücü terör örgütüne lanet okundu. 

Cenaze töreninde şehit Sadık Akın’ın ailesinin büyük üzüntü yaşadığı ve güçlükle ayakta durdukları ve törene katılan vatandaşlar tarafından teselli edildikleri görüldü. Kılınan cenaze namazının ardından şehit Sadık Akın’ın naaşı, toprağa verildi. 

Aslen Uşak'ın Banaz ilçesi Büyükoturak nüfusuna kayıtlı olan Sultan ve Ramazan çiftinin üç çocuğundan en küçüğü Jandarma Üst Çavuş Sadık Akın (36), dün saatlerinde Şırnak’ın Bestler Dereler Soru Tepe mevkiinde devam eden operasyon sırasında, teröristler tarafından daha önce yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu ağır yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan Akın yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit düşmüş ve bu haber kentte büyük üzüntüye neden olmuştu. 

 
Editör: TE Bilişim