VALİ YAVUZ, “ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ TARIM SEKTÖRÜNÜ GELİŞTİRMEK”

Vali Seddar Yavuz, Uşak Ziraat Odası ve Uşak Ticaret Borsası'nı ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, “Uşak'ta tarım sektörünün gelişmesinin öncelikli hedefleri arasında yer aldığını” belirtti.

Vali Seddar Yavuz, Uşak Ziraat Odası ve Uşak Ticaret Borsası'nı ziyaret ederek yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlk ziyaretini Uşak Ziraat Odasın'a gerçekleştiren ve Oda Başkanı Nafiz Mıdık ile yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Yavuz, hizmet binasında incelemelerde bulunarak Başkan Mıdık'tan bilgi aldı.

 Uşak'ta tarım sektörünün gelişmesinin öncelikli hedefleri arasında yer aldığını belirten Vali Yavuz, "Tarım sektörünün ve çiftçilerin yaşadığı sorunlarını tespit etmek, İlimizdeki tarımsal üretimin geliştirilmesi ve modern yöntemlerin kullanılarak çiftçilerimizin daha fazla gelir elde etmeleri için neler yapılabileceği konusunda oda üyelerimiz ile değerlendirmeler yaptık. Uşak sanayisinin yanı sıra tarım ve hayvancılık ta da gelişmiş bir İl, ancak doğru üretim ve doğru pazarlama ile verimliliği arttırarak çiftçinin daha fazla gelir etmesini sağlamak mümkün olabilir" dedi.

  Ziraat Odası'nın ardından Uşak Ticaret Borsası'nı ziyaret den Vali Yavuz, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sezer ve Meclis Başkanı Muhterem Balta ile yönetim kurulu üyelerince karşılandı.

Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor! Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor!

 

“BORSA ÜRETİCİLERİ BİLGİLENDİRİYOR”

 İlk olarak borsa hizmet binasını gezen Vali Yavuz, Başkan Sezer'den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 Uşak Ticaret Borsasının, borsada yer alan tarımsal ve hayvansal ürünlerin satıcı ve alıcılarını bir araya getirerek serbest piyasa oluşumunu sağladığını belirten Vali Yavuz, "Bunun yanı sıra sektör içersinde yer alan üretici ve tüketicileri bilgilendirerek önemli bir işlevi de yerine getirmektedir" dedi.

 

Editör: TE Bilişim