Özkan Yalım, açıklama yapma gereği duydu! Özkan Yalım, açıklama yapma gereği duydu!
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Milletvekili İsmail Güneş, AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar ve İl Gençlik Kolları Başkanı Enes Kale’yi makamında ağırladı. 
30 Mart 2014’te AK Parti’den Uşak Belediye Başkanı seçilen Nurullah Cahan, 5 yıllık görev süresince kalıcı eserler bırakmak için çalışmalar yaptıklarını ve bunun devamının AK Parti Belediyeciliği ile geleceğini söyledi. 


    Uşak’ın AK Parti’nin belediyecilik anlayışı ile 5 yılda önemli hizmetleri aldığını dile getiren Başkan Cahan, “Halkımızın teveccühü ve AK Parti teşkilatlarının gayretleriyle göreve geldik ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’da başlattığı ak belediyecilik anlayışını ilimize yansıtmak için yoğun bir çalışma yaptık. Uşak’ın tamamında kalıcı eserlerimiz oldu. Kent park, mahalle konakları, battı çıktılı köprülü kavşaklar, kentsel dönüşüm, kullanışlı ve kaliteli yollar, park ve bahçeler ve sosyal bazdaki çalışmalarımızla halkımıza en iyi hizmeti etmeye gayret gösterdik. Önümüzde 31 Mart yerel seçimleri var ve partimizin kazanması için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. AK Parti belediyeciliğini Uşak’ta devam ettirmek için gece gündüz durmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 


    Hatıra fotoğrafı çekiminin ardından, AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, Uşak Belediyesi’ndeki birimlerde görevli olan personeli ziyaret etti ve hal hatırlarını sordu. 

 
Editör: TE Bilişim