Uşak'ta memurlara sendika değiştirten para için imzalar atıldı Uşak'ta memurlara sendika değiştirten para için imzalar atıldı
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın ve yeni kabinesinin önemli işlere imza atacağını belirterek, “Bugün itibariyle, hantal bürokrasi geride kalmış ve icraatların daha hızlı yürüyeceği bir Türkiye ortaya çıkmıştır. Ülkemiz, 2023 hedeflerine artık emin adımlarla ve beklenenden daha büyük sıçramalar ortaya koyarak ulaşacaktır” dedi.
16 Nisan 2017’de yapılan halk oylamasıyla kabul edilen ve 24 Haziran’daki genel seçimin ardından resmen ve fiilen hayata geçen Cumhurbaşkanlığı Hükümeti sistemi, bugün itibariyle başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yemin töreninin ardından, yeni kabinede yer alan isimler açıklandı. Buna göre kabinede başkan yardımcılığı dahil olmak üzere 16 bakanlık yer aldı.
Bugün Ankara’da yapılan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yemin törenine katılan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Türkiye için önemli bir tarihin yaşandığını söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın merakla beklenen kabineyi açıkladığını dile getiren Başkan Cahan, “24 Haziran’da yeni sistemi onaylayan halkımız, Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a duydukları güveni de ortaya koydular. Bugün itibariyle yeni sistemin hayata geçmesinden dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz ve yeni kabinemizin ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz. İnanıyoruz ki, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk hükümeti kurma yetkisini alan Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan ve ekibi, büyük işlere imza atacaktır. Bugün itibariyle, hantal bürokrasi geride kalmış ve icraatların daha hızlı yürüyeceği bir Türkiye ortaya çıkmıştır. Ülkemiz, 2023 hedeflerine artık emin adımlarla ve beklenenden daha büyük sıçramalar ortaya koyarak ulaşacaktır” dedi.
 
Editör: TE Bilişim