Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 24 Haziran seçimleri kapsamında AK Parti Milletvekili adayı Mert Şişman’la birlikte, İsmetpaşa Caddesi’nde esnaf ziyareti programı düzenledi. Dörtyol ve Uşak Belediye binası arasında faaliyet gösteren esnafı ziyaret eden Başkan Cahan ve Mert Şişman, talep ve beklentileri dinledi.



İsmetpaşa Caddesi’nin kentin en işlek noktasından biri olduğunu belirten Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kent park projesiyle bölgedeki hareketliliğin artacağını, halk ve vatandaş için daha uygun bir ortamın oluşacağını söyledi.



İsmetpaşa Caddesi üzerinde bulunan İl Orman İşletme Müdürlüğü lojmanları ve diğer binaların da projeye dahil edildiğini kaydeden Başkan Cahan, 110 bin metrekarelik bir alanda uygulanacak çalışmayla, Zübeyde Hanım Caddesi’yle doğal bir bağlantının oluşacağını kaydetti.



Proje kapsamında daha önce adliye binası olarak kullanılan bölgeyi yeşil alana dönüştürdüklerini ve buraya down sendromlu çocukların çalışacakları bir kafeterya kurduklarını kaydeden Başkan Cahan, “İsmetpaşa Caddesi Uşak’ın en işlek noktası olarak karşımıza çıkıyor. Buradaki yoğun trafik zaman zaman istemediğimiz sıkışmalara neden olabiliyor. Bu nedenle belediye olarak ilimizin diğer alternatif caddelere yayılması için projeler geliştirdik. En önemli çalışmamız kentsel dönüşüm oldu ve yeni bir çarşıyı tamamlandık. Tüm bu çalışmalara ek olarak İsmetpaşa Caddesi’nin Uşak’ın tarihi ve kültürü için öneminin ilelebet sürmesi ve ilimizin geniş bir meydan kazanması için kent park projesini hayata geçirdik. Kent parkta şu ana kadar bir çok binanın yıkımı yapıldı ve yaz döneminde bölge yeniden yapım aşamasına geçecek” dedi.



Kent parkın cadde esnafı için artıları olacağını söyleyen Başkan Cahan, şöyle konuştu: “Projenin tamamlanmasıyla tıpkı Atapark gibi yeni bir çekim merkezi ortaya çıkacak. Burada sosyal, tarihi ve doğal yapılar halkımızın yoğun olarak tercih edeceği mekanlar haline gelecek. Esnafımızın iş yoğunluğu belli ölçülerde artacak. Ayrıca Zübeyde Hanım Caddesi ve İsmetpaşa Caddesi arasında doğal bir bağlantı oluşacak. Kent park, sadece 110 bin metrekarelik bir alanı değil, kendisini çevreleyen 2 caddeyi de ihya edecek”.



24 Haziran seçimlerinde tercih yeniden AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olacağını anlatan Başkan Cahan, “24 Haziran seçimleri için tempoyu düşürmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Milletvekili adayı arkadaşlarımızla birlikte çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmıyoruz. Son 16 yılda ülkemize çağ atlatan bir Cumhurbaşkanımız ve AK Parti kadrolarımızın işbaşında olması, Türkiye için büyük bir şanstır. Bu noktada milletimiz hizmette uzman kadrolardan vazgeçmeyecek ve sadece boş laf üreten ve hiçbir projesi olmayan muhalefete prim vermeyecektir. 24 Haziran’dan sonra hizmetler katlanarak artacak ve ülkemiz 2023 hedeflerine giden yolda bir üst vitese geçecektir” dedi.




 
Editör: TE Bilişim