Sivaslı Tatar'da kayıp olan Hüseyin Bulkaz cinayete mi kurban gitti? Sivaslı Tatar'da kayıp olan Hüseyin Bulkaz cinayete mi kurban gitti?
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kısa bir süre önce idrak edilen Ramazan Bayramı nedeniyle, belediye personeliyle bir bayramlaşma programı yaptı.



Uşak Belediye binasındaki bayramlaşma programında, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri de yer aldılar. Personelle tek tek bayramlaşan ve hal hatır soran Başkan Nurullah Cahan,  “Belediyemizdeki her bir personel bizim için değerlidir ve 30 Mart 2014’ten bu yana yaptığımız çalışmaların hepsinde onların izi ve emeği vardır. Hep birlikte marka kent Uşak ideali için, omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz” dedi.



            Burada bir açıklama yapan Başkan Cahan, belediyenin hizmetleri halka ulaştırma noktasında en büyük aracıların kurumda görev yapan çalışanlar olduğunu kaydetti. Uşak Belediyesi’nin Türkiye genelindeki il belediyelerine göre ortalamanın üzerinde yatırım yaptığını kaydeden Başkan Cahan, “Ülke genelinde yapılan ölçümlere göre bir il belediyesi, ortalama olarak yüzde 26,5 yatırım gerçekleştiriyor. Bazı illerde bu rakamın yüzde 6 ila 10 arasında seyir ettiğini görüyoruz. Uşak Belediyesi ise bu konuda oldukça iddialı çalışmalar ortaya koydu ve ülke ortalamasını 2’ye katladı diye biliriz. Uşak Belediyesi, değerli çalışanları ve yöneticileriyle birlikte yakaladığı uyumla, tam yüzde 48’lik bir yatırım oranını yakaladı. Yani belediyemiz, elde ettiği değerlerin yarısını halkı için kullandı. Bu rakam hem ilimiz, hem de belediyemiz için çok önemlidir. Belediye personelinin ne kadar özverili ve duyarlı olduğunu ortaya koyar. Halka nitelikli hizmet veren belediyemizin tüm çalışanlarına bu noktada bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.



“30 MART’TAN BERİ MESAİ ARKADAŞIYIZ”
30 Mart 2014 günü göreve geldiğini hatırlatan Başkan Cahan, “Halkımızın yoğun bir teveccühü ile göreve geldik ve o günden beri sizlerle mesai arkadaşıyız. İlimiz için büyük hedeflerimiz var ve bunların başında marka kent Uşak ideali geliyor. İlimize yaptığımız tüm yatırımlar, hizmetler ve yeniliklerin ulaşacağı nokta marka kent Uşak olacaktır. Bu noktada siz değerli mesai arkadaşlarımla yürüyecek daha çok yolumuz var” diye konuştu. Öte yandan Başkan Cahan, belediye personeli ve yöneticilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
 



 
Editör: TE Bilişim