Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun
    Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Salı pazarında faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti, vatandaşla sohbet ederek, talep ve beklentileri dinledi. Dikilitaş'ta kurulan pazar esnafıyla buluşan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, pazaryerinde önümüzdeki günlerde yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. 
  


 Dikilitaş mahallesinin baba ocağı olduğunu hatırlatan Başkan Nurullah Cahan, "Çocukluğumuz ve gençlik yıllarımız, Dikilitaş mahallesinde geçti ve bu nedenle buradaki vatandaşlarımızın talep ve beklentilerini daha iyi anlıyoruz.



Mahallemizin altyapıda ciddi eksikleri vardı ve belediyeyi ilgilendiren konulardaki eksikler büyük ölçüde giderildi. Altyapıda bizim dışımızda diğer kurumların da bazı çalışmaları oluyor. Hatların yer altına alınması nedeniyle, üstyapı çalışmaları ister istemez gecikiyor. Mahallemizin önümüzdeki günlerde yollarında asfaltlama yapacağız ve ulaşımı daha kolay ve akışkan hale getireceğiz" dedi. 



    Pazaryerinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Cahan, şöyle konuştu: "Pazaryerileriyle ilgili sistemli bir çalışma yapacağız ve buradaki geniş alanı kapalı hale getireceğiz.



Salı pazarı, daha işlevsel hal alacak, yağmur, kar ve diğer olumsuz iklim koşullarından izole edilmiş bir ortamda alışveriş gerçekleşecek. Sadece Dikilitaş'ta değil, ilimizin ihtiyaç duyulan her noktasındaki pazaryerlerini modern hale getireceğiz.



Cuma pazarının üstü kapanacak, Fatih mahallemizde yeni pazaryeri çalışması başlıyor. En önemlisi ilimizin en işlek pazarı olan Çarşamba pazarını bir alışveriş merkezi gibi yapacağız. Pazaryerindeki faaliyetlerimiz ilimizin trafik sorunlarını da belli ölçüde azaltacak".      





Editör: TE Bilişim