Uşak'ta 3 uyuşturucu tacirinden 1'i tutuklandı Uşak'ta 3 uyuşturucu tacirinden 1'i tutuklandı
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 24 Haziran seçimleri kapsamında, Barbaros Caddesi’nde esnaf ve vatandaş programı yaptı. AK Parti Uşak Milletvekili adayı İsmail Güneş ile birlikte Barbaros Caddesi’ndeki kıraathaneleri ziyaret etti ve vatandaşla çay sohbeti yaptı. 



Dikilitaş Camii’nde kılınan teravih namazının ardından programa başlayan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve AK Parti Milletvekili adayı İsmail Güneş’e; Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar ve belediye meclis üyeleri eşlik etti. 



BARBAROS CADDESİ’NDE DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM SÜRECEK
Burada yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, caddenin daha önceki dönemde parke taşlı olan yollarının asfalta dönüştüğünü ve kaldırım düzenlemesiyle yayalar açısında da kullanışlı hale geldiğini belirtti. Uşak Belediyesi’nin yaptığı ışıklandırmalarla kentteki tüm caddelerin eşit seviyeye geldiğini söyleyen Başkan Cahan, “İlimiz için değişim ve dönüşüm devam ediyor. İlimizdeki büyük caddelerin neredeyse tamamında kullanım ve estetik açısından çalışmalarımız oldu. Şu anda ziyarette bulunduğumuz Barbaros Caddesi, daha önce kablo kirliliği, kaldırım düzensizliği ve elverişsiz yollarıyla dikkat çekiyordu. Yol, kaldırım ve aydınlatma çalışmalarımız sonunda, hem sürücüler hem de yayalarımız için modern bir cadde oluştu. Caddemizdeki esnafımızın iş hacmi de trafik düzenlemesiyle doğru orantılı olarak gelişti” dedi. 



Cahan, ayrıca caddenin sosyal olarak canlanması için 20 bin metrekarelik devasa bir park yapacaklarını ve burada halkın keyifli zaman geçireceğine değinerek, “Barbaros Caddesi’ndeki değişim ve dönüşüm sürecek. İlimizdeki tüm caddelerimiz, kent merkezindeki İsmetpaşa Caddesi ile eşit seviyeye gelene kadar, faaliyetlerimize ara vermeden devam edeceğiz” diye konuştu. 



GÜNEŞ: DİKİLİTAŞ HEP YANIMIZDA OLDU
24 Haziran seçimlerinde AK Parti’nin Uşak Milletvekili adayı olan İsmail Güneş, 2002’den bugüne kadar yapılan tüm seçimlerde, Dikilitaş Mahallesi’nin her zaman AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek verdiğini ifade etti. Güneş, şöyle söyledi: “Önümüzde önemli bir seçim daha var ve bugüne kadar Dikilitaş sakinleri hep yanımızda durdu. 24 Haziran Türkiye için önemli bir dönüm noktası olacaktır. AK Parti en yüksel temsille TBMM’ye girecektir ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bir kez daha ipi göğüsleyerek, 2023 hedeflerine ulaşılacaktır” dedi.  


 
Editör: TE Bilişim