BBP Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Kahveci, Atapark'ta vatandaş ziyareti yaptı BBP Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Kahveci, Atapark'ta vatandaş ziyareti yaptı
Uşak Belediyesi’nin Cumhuriyet Mahallesi’ne inşa ettiği 15 bin metrekarelik piknik ve mesire alanı yapılan çalışmalar sonunda belirgin hale geldi ve parkta yüzde 70’lik kısım tamamlandı.
Uşak Belediyesi’ne bağlı ekiplerin, Uğur Mumcu ve Şehit Basribey Caddesi’nin kesiştiği noktaya inşa ettiği ve yaklaşık 15 bin metrekarelik piknik ve mesire alanındaki çalışmalar tamamlanmak üzere.



Örnekevler yolunun sonunda bulunan Akşemseddin Camii’nin arka kısmında yer alan yeni piknik ve mesire alana ekilen çimler belirgin hale gelirken, bitkilendirme, tartan pist düşemesi ve oyun gruplarının yerleştirilmesi çalışmalar sürüyor. Piknik masalarının yerleştirildiği parka, süs havuzu ve yapay şelale de inşa ediliyor.



Parkın yüzde 70 oranında tamamlandığını ve kalan çalışmaların önümüzdeki günlerde bitirilerek, halkın hizmetine sunulacağını dile getiren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan,  özellikle tatil günlerinde baş gösteren piknik ve mesire alanı probleminin bu tip projelerle çözüleceğini söyledi.
           


Kentteki diğer mahallelerin de ihtiyaçlarına göre piknik ve mesire alanları oluşturduklarını belirten Başkan Cahan, ‘Yeşil Uşak’ sloganıyla hareket ettiklerini kaydetti.



            Başkan Cahan, “Uşak’ta yaygın bir piknik kültürü var ve vatandaşlarımızdan sık sık bu noktada bazı talepler almaktayız. Hafta sonlarında yoğunluğun olduğu piknik ve mesire alanlarımızın sayısını ihtiyaçlara göre artırıyoruz. Bu kapsamda Cumhuriyet Mahallemize yeni bir alan oluşturuyoruz ve burada vatandaşımızın hoşça vakit geçirmesi için her detayı düşündük. Ekiplerimiz alandaki çalışmalarını yüzde 70’in üzerinde tamamladılar ve geriye çok az bir işimiz kaldı. Kısa süre sonra kalan faaliyetleri bitireceğiz ve yeni piknik yerimizi halkımızın hizmetine sunacağız. Halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

A

UŞAK HALKI, YENİ MEYDANINI, TIPKI UŞAK HALISI GİBİ İLMEK İLMEK DOKUYOR
            Kent park alanında başlatılan ‘Senin de bir dikili ağacın olsun’ kampanyasına da değinen Başkan Cahan, “Yeşil Uşak çağrısına beklenenden daha fazla bir ilgi oldu ve her geçen gün çığ gibi büyüyen bir seferberlikle karşı karşıya kaldık. Öğrencilerimiz ve toplumun çeşitli gruplarının buradaki ağaç dikimine destek vermelerinden belediye olarak büyük memnuniyet duyuyoruz. Uşak halkı, yeni meydanını ve kent parkını, tıp Uşak halısı gibi ilmek ilmek dokuyor. Tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
 
Editör: TE Bilişim