İşte Muhammet Gür'ün tüm mal varlığı İşte Muhammet Gür'ün tüm mal varlığı
Yatırımların değerlendirilmesi ve bir dizi ziyaret için Uşak’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Murat Dağı’na yapılması planlanan altın madeni projesi için, “Buradaki hukuki süreç devam ediyor ve proje doğaya zarar verecek gibiyse, her zaman karşısında oluruz” dedi. 
Uşak’taki yatırımları incelemek ve bir dizi ziyaret için kente gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Uşak Valiliği’nde, kentteki yatırımları ele alan bir toplantı yaptı. Toplantının ardından gazetecilere bir açıklama yapan Murat Kurum, Murat Dağı’ndaki altın madeni projesiyle ilgili sorulara yanıt verdi.

Murat Dağı’ndaki maden projesine Kütahya’dan her hangi bir itirazın gelmediğini belirten Murat Kurum, “Burada hem Kütahya, hem de Uşak'ı ilgilendiren bir konu var. Kütahya nezdinde bir itiraz olmaması söz konusu. Burada doğaya zarar verecek bir pozisyon olursa biz her şeyin önünde dururuz. Böyle bir şey olursa bakanlık olarak gerekli adımları atarız ve atmaktan da çekinmeyiz. Şu an hukuki bir süreç var ve karardan sonra hep birlikte değerlendireceğiz" dedi. 
 
Editör: TE Bilişim